Herfstvakantie! De eerste vakantie na de start van het schooljaar en een vakantie die vaak thuis wordt doorgebracht. En dan is het natuurlijk extra fijn als er voor de kids nog wat leuke activiteiten, kampdagen en kampweken in de omgeving te beleven zijn!  

Herfstkamp 2021: vakantiekampen in en om Amsterdam

En kijk eens hoe veel verschillende vakantiekampen er zijn voor de kinderen in en om Amsterdam!

Boek snel voordat het kamp van jouw keuze vol is...

Tweetalig Multisport kamp - Amsterdam Cricket Academy

Kampdagen met alleen maar cricket? Welnee! Op de multisport kampdagen bij de Amsterdam Cricket Academy gaan de kids - de naam zegt het al - allerlei verschillende sporten doen. Denk aan tennis, rugby, frisbee... natuurlijk cricket... en nog veel meer!

Multisport camps bij de Amsterdam Cricket Academy

Meer info over dit toffe kamp

Herfstvakantie vakantieprogramma bij The Little Gym

Wil je dat jouw beweeglijke kind superleuke dingen te doen heeft in de herfstvakantie? Wat dacht je van de vakantieprogramma's van The Little Gym in Amsterdam? Ze hebben er een geweldig programma in thema - voor kids van 3 tot 12 jaar.

Meer over The Little Gym

Voetbalkamp bij Powerleague Amsterdam

Is jouw kind dol op voetballen? Dan is een voetbalkamp ideaal: voor laagdrempelig speelaanbod met allerlei leuke (voetbal)spelletjes kun je de kids aanmelden voor de Kids Camps van Powerleague A'dam

Powerleague Kids camps in Amsterdam

Voetbalkamp!

Multisport kamp van Monkey Moves in Amstelveen

In de de schoolvakanties organiseert Monkey Moves Amsterdam een multisport kamp voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar! De kinderen kunnen één, meer, of alle dagen meedoen. Tijdens het kamp beleven kinderen wel meer dan 8 verschillende sporten, worden ze professioneel begeleid en krijgt iedereen in kleine groepjes persoonlijke aandacht.

Dagkampen Monkey Moves Amsterdam

Tof voor jouw aapje

DanceCamp bij BeatZone Amsterdam

Ook in deze herfstvakantie houden ze bij BeatZone weer zo'n geweldig DanceCamp - supertof voor kids die dol zijn op dansen. Ze gaan natuurlijk véél dansen en allerlei andere dingen doen in danssferen. 

AUTUMN_DANCE_CAMP_banner_400-2000.jpg

Autumn Dance Camp

3 in 1 Summer Camp voor kleintjes

Bij Toddler Sense, My Little Van Gogh en Mini Professors zit je altijd goed met je jonge kinderen. Voor kids van 4 tot 7 jaar oud hebben ze het 3 in 1 Camp. helemaal in het teken van ontdekkingen, creatief denken, origineel zijn en vooral plezier maken! De kinderen kunnen een halve of een hele dag komen spelen en beleven - heerlijk toch?!

3-in-1-camp My little Van Gogh - herfstvakantie 2021

Voor kids van 4-7 jaar

SnowCamp bij SnowWorld Amsterdam

Hoe heerlijk is het voor de kids om deze herfstvakantie in de sneeuw door te brengen? Het kan en je hoeft er niet ver voor te reizen... bij SnowWorld Amsterdam op Spaarnwoude organiseren ze een superleuk SnowCamp boordevol leuke activiteiten voor de kinderen!

SnowCamps bij SnowWorld Amsterdam

SnowCamps SnowWorld Amsterdam

Strand-sportkamp bij Go with the FLO in Bergen

Kamp op het strand in de herfstvakantie? Natuurlijk, waarom niet? De kids zullen wat minder in heet water liggen dan in de zomer, maar verder heel veel toffe dingen doen bij Go With the FLO in Bergen!

Meer over dit strandkamp