Gratis pagina voor kindvriendelijk aanbod

Laat ik eens gek doen! Ik ga gratis pagina's weggeven!! Misschien werk ik mezelf enorm in de nesten, maar dat zien we dan wel weer.

 Klik hier voor een gratis Go-Kids pagina

Het zit zo....

Er zijn een heleboel kindvriendelijke uitjes... restaurants... overnachtingsplekken... feestjes... opgroeiadresjes... winkels... clubs... in de regio's die ik voor Go-Kids onder mijn hoede heb. Daarvan heb ik er al héél veel op de site staan, maar ik weet zeker dat er nog véél meer zijn. 

Omdat ik maar liefst 5 Go-Kids regio's beheer en mijn eigen gezin er nog ook is, heb ik niet altijd genoeg tijd om op zoek te gaan naar al die leuke adresjes. Toch wil ik wel ontzettend graag een zo uitgebreid mogelijk overzicht bieden voor de (groot)ouders in mijn regio's. Dat is tenslotte waar het bij Go-Kids om draait!

Kindvriendelijk aanbod? Zelf aanmelden!

Dus dacht ik: als die bedrijven, bedrijfjes, zzp-ers, organisaties, verenigingen... eigenlijk iedereen die iets leuks of nuttigs te bieden heeft voor (gezinnen met) kinderen tot een jaar of twaalf... zich nu eens gewoon bij mij aanmelden? Dat helpt mij enorm bij het uitbreiden van het overzicht voor al die (groot)ouders die op zoek zijn naar iets voor hun (klein)kinderen.

 Ik wil wel op Go-Kids staan!

Mega waardevol: gratis pagina op Go-Kids!

Daar stel ik dan natuurlijk wel iets tegenover. Iets mega-waardevols waar je verder weinig voor hoeft te doen - alleen wat informatie aanleveren. Wat dan? Een gratis pagina op onze website! Helemaal gratis je eigen pagina op Go-Kids, hoe tof is dat?!

Waar is die adder?

Nu denk jij misschien: waar is die adder onder het gras? Een gratis pagina op zo'n toffe website als Go-Kids, daar moet wat achter zitten...  Ik verzeker je: er is geen adder. Niet eens een wormpje. 

Ik beloof een gratis pagina voor kindvriendelijk aanbod in mijn regio's en die krijg je dus - tenzij ik jouw aanbod niet geschikt vind. De kans is natuurlijk bijzonder klein als het kindvriendelijk is! 

Pagina is en blijft gratis

Die pagina is en blijft dus gratis. Niet voor een maand, niet voor een jaar, simpelweg voor zolang ik verantwoordelijk ben voor die regio. En nee, ik ben voorlopig zeker niet van plan ermee te stoppen, Go-Kids is simpelweg té leuk om mee bezig te zijn.

Aanmelden voor gratis pagina

Wie kan een gratis pagina krijgen?

Dit heerlijke aanbod voor een gratis pagina geldt binnen mijn regio's voor alle kindvriendelijke:

  • uitjes 
  • plekken voor eten & drinken
  • overnachtingsplekken
  • feestjes
  • opgroeiadresjes (kinderopvang, kindercoaches, zwanger & baby etc.)
  • winkels
  • clubs (sport, creatief, wetenschap & techniek, cultuur & muziek, natuur, kinderyoga)

Jullie moeten dus wel gevestigd zijn in één van mijn regio's, ik kan natuurlijk geen gratis pagina's weggeven voor mijn collega's. Welke regio's vallen onder mijn beheer?

Wie kan de gratis pagina aanvragen?

De gratis pagina kan alleen aangemeld worden door iemand van het bedrijf of de organisatie zelf. Alleen zij kunnen bepalen of ze graag vermeld willen worden op Go-Kids, en met welke informatie & foto's dan.

Tip een ondernemer, bedrijf of organisatie! 

Ben jij dat niet zelf, maar weet je wel wie er blij zou zijn met zo'n gratis pagina voor zijn/haar bedrijf of organisatie? Stuur ze de link van deze pagina even door zodat ze even kunnen kijken en zichzelf kunnen aanmelden! Of stuur ze meteen het aanmeldformulier, dat kan natuurlijk ook.

Natuurlijk vind ik het ook supertof als je me tips mailt op anneke@go-kids.nl - dat geldt dan alleen niet als aanmelding!

 Ja, doe mij zo'n gratis pagina!

Gekkenhuis? Wie het eerst komt...

Misschien ben ik echt wel volledig gek dat ik dit doe, het aanbieden van gratis pagina's aan eigenlijk iedereen in mijn regio's. Misschien werk ik mezelf straks zwaar overspannen om al die aangevraagde pagina's ook zo snel mogelijk aan te maken. Ik beloof dan ook niet hoe snel een aanvraag verwerkt zal zijn, want aan een overwerkte Anneke heeft niemand iets.

Het is dus slim om zo snel mogelijk aan te melden, want ik ga de aanvragen verwerken op volgorde van binnenkomst. Ik ben benieuwd, kom maar door met die aanmeldingen!

Go-Kids regio's Zaanland, Amsterdam, Alkmaar, Westfriesland en Noordkop worden beheerd door Anneke Ranzato

Tot snel,

Anneke Ranzato

Log In