De online winkel van An Illustration

An Illustration van Anke Bits is hét adres voor creatieve workshops, kinderfeestjes en unieke cadeautjes. Deze (kraam)cadeautjes, maar ook hele leuke kaarten en posters, kun je bestellen via de online winkel: https://anillustration.nl/winkel/.

Anke Bits

Illustratrice Anke Bits is oorspronkelijk pedagogisch medewerker in de Kinderopvang. Omdat zij zag, dat steeds meer kinderen niet meer buiten wilden spelen, creatief bezig zijn eigenlijk niet langer dan een half uurtje volhielden, gezellig met elkaar spelen een ware opgave bleek én zij meer met haar creativiteit wilde doen, heeft zij het over een andere boeg gegooid: met An Illustration wil zij blijdschap en vrolijkheid overbrengen door tekeningen en kunst. Zo probeert zij met haar illustraties en kunst de wereld een klein beetje mooier te maken.

Draakje Draakestijn

Draakje Draakestijn speelt de hoofdrol in de kinderboeken die door Anke zijn geschreven en geïllustreerd. Door het schrijven van deze kinderboeken wil Anke haar boodschap ook overbrengen op haar 'kleine' klantjes. In een wereld waarin altijd alles beter, sneller en mooier moet, en je steeds vaker niet meer mag zijn wie je eigenlijk bent, is zij een boek gaan schrijven. Gaandeweg het schrijfproces heeft zij bij Draakje Draakestijn vooral de nadruk gelegd op het feit, dat iedereen mag zijn wie hij/zij is! Ook het tweede boek over Draakje is klaar met opnieuw een mooie verborgen boodschap, namelijk: help elkaar daar waar het kan! Je wordt er zelf ook beter van.

Het eerste boek heet Draakje Draakestijn en is te bestellen via boekscout.nl. Het tweede boek heet Draakje Draakestijn en zijn toverkunsten. Dit boek is in eigen beheer uitgegeven en is te bestellen in de online winkel van An Illustration.

Er zijn trouwens ook haakpatronen van Draakje. Ook erg leuk!