Uw restaurant ook in de Paas Special Eten & Drinken?

 

Beste restauranthouder,

Langzaam maar zeker begint het lenteweer al wat terrein te winnen. En nog even en dan is het alweer Pasen, op 16 en 17 april om precies te zijn. Dit is voor veel gezinnen en families een reden om met z'n allen ergens lekker te gaan eten. Daarom brengt Go-Kids Deventer Salland eind maart/begin april de Paas Special Eten & Drinken uit, waarin de leukste kindvriendelijke restaurants vermeld staan.

Go Kids

Go-Kids is een online platform, waar alle kindvriendelijke activiteiten en bestemmingen per regio goed in beeld worden gebracht. Wij richten ons op (jonge) gezinnen, maar ook op opa's en oma's met kleinkinderen in de basisschoolleeftijd.

Paas Special Eten & Drinken

Als u mee wilt doen met de Paas Special noemen we niet alleen de naam van uw restaurant en het paasarrangement, maar willen we juist specifiek benadrukken, waarom het zo leuk is om met (klein)kinderen bij uw restaurant te gaan eten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke kindergerechten of aan bepaalde activiteiten die de kinderen kunnen doen.

Voor slechts € 29,- (excl. BTW) nemen we ook uw restaurant graag op in de Paas Special. Als u (al) een abonnement hebt bij Go-Kids Deventer Salland, brengen we hiervoor geen kosten in rekening (maar ontvangen we wel graag de benodigde informatie).

Meedoen?

Als u mee wilt doen met de Paas Special ontvangen wij graag van u een emailbericht met de volgende punten:

  • De naam en adresgegevens van uw restaurant
  • Het paasarrangement
  • Waarom het zo leuk is om met kinderen bij uw restaurant te eten
  • Een leuke foto
  • De manier waarop de mensen kunnen reserveren

U kunt bovengenoemde informatie sturen naar deventer@go-kids.nl. Als u dit vóór 19 maart 2017 doet, maken we € 25,- (excl. BTW) van de prijs.

Meer mogelijkheden…..

De Paas Special is maar één van de initiatieven van Go-Kids Deventer Salland. Op de site www.go-kids.nl ziet u onze werkwijze in de praktijk. Per regio ziet u de zoekmogelijkheden en hoe de verschillende bestemmingen zijn neergezet. Kinderfeestjes, Sport- en Creaclubs, Deals, Blogs en de Agenda worden er nog eens apart uitgelicht. Daarnaast kunnen bezoekers van de site zich aanmelden voor de Nieuwsbrief. Dit alles wordt per regio ook nog eens ondersteund door Facebook, Specials en offline acties.

Het zou toch fantastisch zijn, als uw eetgelegenheid er ook tussen zou staan!

Wij werken met abonnementen. Als u vóór 1 juli 2017 besluit om lid te worden van Go-Kids Deventer Salland, trekken wij het factuurbedrag van de Paas Special van het lidmaatschapsbedrag af. Voor meer informatie of het maken van een (kennismakings)afspraak kunt u contact opnemen met:

Jessica Bakker jessica@go-kids.nl tel. 06 - 2072 3656
Herma Machiavello herma@go-kids.nl tel. 06 - 3835 6981

Graag tot ziens op Go-Kids Deventer Salland!

Hartelijke groet van het Go-Kids Team Deventer Salland,
Herma en Jessica

Samen Sterk in de Regio

 

Log In