Schoolreisje Flierefluiter

Boerenfratsen bij de Flierefluiter

Spring zo hoog als je kan op de springkussens en trampolines, race met de skelters en klim en klauter in de avonturentoren. Heb je dorst gekregen van al dat spelen? Dan is er koude ranja en tussen de middag een lekker patatje met mayonaise. Aan het einde van de dag een heerlijk ijsje en dan weer op naar huis!

Binnen- en buitenspeeltuin

De speeltuin van de Flierefluiter is hartstikke leuk als de zon schijnt, maar ook als het regent! Er zijn overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, blokkenzolders, hoge glijbanen en nog veel meer. Buiten klimmen en klauteren kinderen in de avonturentoren, springen ze tot grote hoogten op de trampoline, maken ze een ritje met de kabelbaan en crossen rond op de skelters. Op mooie zonnige dagen spettert iedereen er op los in het waterpark en het zwembad.

Het hele terrein is zodanig ingericht dat kinderen vrij kunnen spelen en het terrein niet zonder begeleiding kunnen verlaten. Ook is het zwembad (50 cm diep) veilig voor kleine kinderen vanwege de omheining.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij lopen onder andere schapen, geiten, koeien en kippen rond. Alle weides mag je gewoon inlopen, zodat je de dieren niet alleen kunt zien, maar ook zelf aanraken en aaien. Ook erg leuk: de knuffelruimte waar je gezellig kan kroelen met konijnen en cavia's. Ook een ritje op de pony kan niet ontbreken!

Een schoolreisarrangement is al mogelijk voor €8,45 p.p. Hierin zit de entree, onbeperkt ranja, patat met mayonaise en een ijsje. Voor de begeleiders is er eenmaal koffie, thee of cappuccino.
Voor schoolreisjes is de Flierefluiter in de periode van april t/m juli iedere dag geopend. En in overleg is het ook mogelijk om eerder dan 10.00u te komen.

Voor meer informatie of reserveren ga dan naar onze website www.flierefluiterraalte.nl!

Log In