Bibliotheek Deventer

Bij de Bibliotheek Deventer kun je terecht om heerlijk te lezen en om boeken te lenen. Maar niet alleen kun je er boeken lenen, ook muziek, luisterboeken, dvd's en e-books mogen mee naar huis. Dit is goed voor de ontwikkeling van ieder kind en staat ook garant voor heel veel plezier.

Kinderactiviteiten

Naast het traditionele lezen en uitlenen van boeken en muziek organiseert de Bibliotheek Deventer het hele jaar door allerlei andere leuke kinderactiviteiten, zoals voorleesmiddagen, knutselworkshops en noem maar op. Kijk snel in de agenda als je wilt weten, wat er allemaal op het programma staat!

Koopzondag & bijzondere dagen

Op koopzondagen is de Bibliotheek Centrum open van 12.00 tot 16.00 uur.

Middeleeuwse boekenkelder

De Vrienden van de Bibliotheek beheren de middeleeuwse boekenkelder onder de bibliotheek. Voor bescheiden prijzen koopt u door de bibliotheek afgeschreven media én door particulieren geschonken boeken. De boekenkelder is op vrijdag open van 11.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Nevenvestigingen

De Openbare Bibliotheek Deventer heeft nevenvestigingen in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Keizerslanden, Lettele, Okkenbroek, Schalkhaar, De Hoven en diverse woonzorgcentra. Klik hier voor de adressen en openingstijden van deze vestigingen.