Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei

Welkom bij Go-Kids Arnhem & Betuwe! Ben je op zoek naar een leuk uitje met de kinderen in en rondom Arnhem en de Betuwe? Of naar een leuk adresje voor een kinderfeestje? Of misschien wel een leuke theatervoorstelling of een museum of ben je juist op zoek naar een goed adres voor zwemlessen, of een andere sportclub voor jouw kind? Je kan het allemaal hier vinden!

Mijn naam is Linsey van de Vendel, moeder van twee jonge kinderen en ik houd er van om lekker op pad te gaan met mijn gezin. Wat is er dan leuker om op zoek te gaan naar al die kindvriendelijke adresjes in de regio en dit met jullie te delen om zo eindeloze zoektochten op het internet tot het verleden te laten behoren? 

Linsey met gezin in park Sonsbeek

Wil jij met jouw bedrijf een vermelding hebben op de website? Neem dan contact met mij op via linsey@go-kids.nl. Ook als je een tip hebt over een leuk kindvriendelijk uitje, activiteit, eetgelegenheid of andere adresjes mag je me altijd een bericht sturen. 

En tot slot, meld je aan voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven en like Go-Kids Arnhem & Betuwe op Facebook en Instagram. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft van alle laatste tips!

Tot ziens op Go-Kids Arnhem & Betuwe!

handtekening Linsey

Log In