Zwemmen bij de Koekoek in Vaassen!

Kom lekker zwemmen of buiten spelen in het super leuke spraypark bij zwembad de Koekoek in Vaassen! Een heerlijk spetter uitje in een prachtig nieuw zwembad. Bij mooi weer kunnen kinderen veilig buiten spelen in het spraypark met allerlei sproeiers, een super uitvinding. Kunnen de ouders even lekker bijkomen op de ligbedden, dat klinkt toch heerlijk?

Baby- en peuterzwemmen

Met uw baby of peuter naar het zwembad… Dat kan bij ons in de Koekoek. Natuurlijk kunt u daarvoor komen tijdens de vrijzwemtijden, maar nog leuker is het om eens te komen kijken tijdens onze speciale baby- en peuterzwemtijden.

Het baby-/peuterzwemmen is vooral bedoeld om kinderen snel vertrouwd te laten raken met water. En wat ook heel belangrijk is: het versterkt de band tussen ouder en kind door bijvoorbeeld het continue huidcontact tijdens de les. Op een ongedwongen manier leert uw kind al heel jong hoe het kan overleven, als het vrijwillig of onvrijwillig te water raakt. De lessen bestaan uit een aantal basiselementen waarbij uw kind kennis maakt met waterplezier. En vanuit de peuterlessen kan uw kind zo instromen in de reguliere zwemlessen.

Baby-/peuterzwemmen is voor iedereen die met zijn/haar kind (vanaf 1/2 jaar tot 4 jaar) wil komen genieten van het water. Wilt u een zwemluier gebruiken, dan kunt u deze eventueel bij ons aanschaffen.

Kleuterzwemmen

Ter voorbereidingen op de zwemlessen bij De Koekoek (het zwem-ABC of SuperSpetters) is er kleuterzwemmen. Kleuterzwemmen is ieder vrijdag en instromen kan gewoon!

Zwangerschapszwemmen

Als je zwanger bent wil je graag genieten van alle bijzondere momenten. Zwanger in het water is even 'niet-zwaar-zijn'. Zwangerschapszwemmen doe je over het algemeen in heerlijk warm water. Dat heeft bovendien een gunstige invloed op je bloedcirculatie.Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in je bloed plaats, wat belangrijk is voor jou en je kind. Er zijn allerlei oefeningen waardoor je heerlijk ontspannen thuiskomt, en waar je tevens wat aan hebt tijdens je bevalling. Samen met anderen kun je bovendien nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dat schept een unieke en waardevolle band

Begeleid door een ervaren instructeur doe je conditionele en spierversterkende oefeningen afgewisseld met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Alle oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd.