Huis Verwolde in Laren (Gld)
Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren

Huis Verwolde is een edelmanshuis in Laren (Gld). Het is mooi gelegen op landgoed Verwolde en voor kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Huis Verwolde: leuk en leerzaam!

Tweehonderd jaar lang woonde de familie Van der Borch in huis Verwolde en nog steeds is het huis uit 1776 in geheel originele staat te bekijken. Het volledige interieur en exterieur is op elkaar afgestemd. Van de open haarden in stijl, spiegels, wandbespanningen tot de tuin.

Kinderactiviteiten Huis Verwolde

Er worden regelmatig leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Ga op stap met een gouvernante of op stap met een knapzak door landgoed Verwolde. In de zomer komt een verhalenverteller professor Bombasticus langs die de kinderen goed zal vermaken. Of doe mee met de speciale speurtochten tijdens vakanties en feestdagen.

Op stap met de gouvernante

Huis Verwolde in Laren GLK
Prinsessen en jonkers kunnen met een gouvernante het huis ontdekken en mogen zich verkleden als echte prinses of jonker. Uiteraard kunnen de kinderen een diploma behalen. Kijk in de agenda wanneer de gouvernante weer op stap gaat met de kinderen.

Huis verwolde wandelen

Wandelen bij Huis Verwolde
Op het landgoed van Huis Verwolde kun je prachtig wandelen. Wandel bijvoorbeeld langs de Dikke Boom van Verwolde.

Op stap met de knapzak

Op stap met de knapzak bij Huis Verwolde
Tijdens openingstijden kun je bij de museumwinkel voor een paar euro een boerenknapzak kopen waarmee kinderen de natuur van Verwolde kunnen ontdekken. In de knapzak zit een speurtocht, een drankje en wat lekkers. De knapzakroute is echt een leuke speurtocht. 

Kinderfeestje bij Huis Verwolde

Huis Verwolde in Laren
Kinderen kunnen hun verjaardag vieren als heuse prinses of jonker. Je kunt kiezen uit twee leuke kinderfeestjes. Op stap met de gouvernante of op stap met de knapzak.
Meer info kinderfeestjes! ➤

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor