An Illustration

An Illustration van Anke Bits is hét adres voor creatieve workshops, kinderfeestjes en unieke cadeautjes.

Anke Bits

Illustratrice Anke Bits is oorspronkelijk pedagogisch medewerker in de Kinderopvang. Omdat zij zag, dat steeds meer kinderen niet meer buiten wilden spelen, creatief bezig zijn eigenlijk niet langer dan een half uurtje volhielden, gezellig met elkaar spelen een ware opgave bleek én zij meer met haar creativiteit wilde doen, heeft zij het over een andere boeg gegooid: met An Illustration wil zij blijdschap en vrolijkheid overbrengen door tekeningen en kunst. Zo probeert zij met haar illustraties en kunst de wereld een klein beetje mooier te maken.

Workshops voor kinderen

De onderstaande workshops zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar die graag tekenen, of voor hen die hier meer van willen weten. De workshops kunnen gegeven worden op kinderfeestjes, buitenschoolse opvang en school. De workshops worden in de omgeving van Deventer op locatie gegeven en zijn inclusief materialen. Heb je geen ruimte beschikbaar, dan is er bij An Illustration plek voor maximaal 8 kinderen. Wanneer je gebruik wilt maken van deze ruimte kost dit € 10,- per uur (inclusief ranja en wat lekkers).

  • JE NAAM IN 3D
     In deze workshop ga je samen met Anke bezig met perspectief, horizon en het verdwijnpunt. Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn/haar eigen naam in 3D getekend en weet je hoe je een tekening kunt maken met gebruik van een verdwijnpunt.

  • TOVEREN MET KLEUR
     In deze workshop ga je samen met Anke kijken naar de verschillende manieren waarop je kunt kleuren. Wat zijn de primaire kleuren? En hoe kun je met deze kleuren secundaire kleuren mengen? Kleuren in laagjes-techniek en hiermee een kleurplaat inkleuren komen aan bod. Aan het einde van de workshop heeft iedereen een mooi ingekleurde kleurplaat die hij/zij mee naar huis kan nemen.

  • NATEKENEN VAN VOORWERPEN
    In deze workshop ga je samen met Anke kijken, hoe je bijvoorbeeld een 'echte' knuffel of een ander 3D voorwerp kunt natekenen. Je gaat leren welke basisvormen er bestaan en hoe je ze terug kunt vinden in de voorwerpen om je heen. Er wordt ook aandacht besteed aan het tekenen van verschillende structuren zoals haar, zand en dergelijke. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigen nagetekende tekening van het voorwerp dat je hebt meegenomen.

Voor alle kids-workshops geldt: duur: ± 1 uur - prijs: 10,- euro p.p. (incl. materiaal) - minimaal 3 en maximaal 10 kinderen

Nog meer workshops

Heb je nu als (groot)ouders ook zin gekregen in een creatieve workshop? Dan heb je geluk, want Anke biedt ook workshops voor volwassenen aan: Handlettering Basis (moderne kalligrafie), 'Stoep'krijt voor volwassenen (handlettering op krijtbord) en Bullet Journal illustreren. Kijk voor meer informatie hierover op: https://anillustration.nl/workshops/.

Agenda

Houd onze Go-Kids agenda in de gaten voor activiteiten en evenementen waar Anke van An Illustration aan deelneemt!

Draakje Draakestijn

Draakje Draakestijn speelt de hoofdrol in de kinderboeken die door Anke zijn geschreven en geïllustreerd. Door het schrijven van deze kinderboeken wil Anke haar boodschap ook overbrengen op haar 'kleine' klantjes. In een wereld waarin altijd alles beter, sneller en mooier moet, en je steeds vaker niet meer mag zijn wie je eigenlijk bent, is zij een boek gaan schrijven. Gaandeweg het schrijfproces heeft zij bij Draakje Draakestijn vooral de nadruk gelegd op het feit, dat iedereen mag zijn wie hij/zij is! Ook het tweede boek over Draakje is klaar met opnieuw een mooie verborgen boodschap, namelijk: help elkaar daar waar het kan! Je wordt er zelf ook beter van.

Het eerste boek heet Draakje Draakestijn en is te bestellen via boekscout.nl. Het tweede boek heet Draakje Draakestijn en zijn toverkunsten. Dit boek is in eigen beheer uitgegeven en is te bestellen in Shop 57.

Er zijn trouwens ook haakpatronen van Draakje. Ook erg leuk!

Op zoek naar een uniek en origineel cadeau?

Ben jij ook iemand, die liever originele kaartjes stuurt dan een app of email? Vind jij persoonlijke (kraam)cadeautjes ook zo leuk? Kijk dan snel even in de Shop van An Illustration.

Of wil je liever een tekening van..... Jij mag het zeggen. Anke maakt het graag voor je.

An Illustration heette voorheen Galerie 57