Afgelopen woensdag gingen we met onze 2 gezinnen een avondje uit naar de Zinderende Zomeravond in Avonturenpark Hellendoorn.

Bij de entree konden we gelijk doorlopen en gingen we via de eenrichtingsroute het Avonturenpark verkennen. Voor ons als ouders was het al een tijdje geleden dat we hier waren geweest, maar alle kids van ons zijn in de afgelopen jaren tijdens kamp of schoolreisje hier geweest en ze wisten alle attracties feilloos te vinden. 

We waren rond 17.00 in het park aanwezig en gingen na de eerste attracties zoals het Galjoen, Fort Knalkruit en zweefmolen Piraat Enterhaak even wat eten op het terras. Na een volle maag konden we de stoere attracties beter aan. Vlug door naar de Wild Waterval. Helaas kwamen we hier niet allemaal even droog weer uit. Gelukkig hadden we mooi weer en waren we snel opgedroogd. Daarna snel door naar het Drakennest. Deze bleek wel favoriet te zijn, aangezien we hier meerdere keren in geweest zijn.  Hop door naar de Tornado achtbaan.  Uiteraard hebben onze grote aapjes nog even geklommen en geklauterd in de grote speeltuin.  Met een ijsje in de hand gingen we de wildwaterbaan Sungai trotseren. Gelukkig ging hier alles goed en hebben we het droog gehouden. 

Ook de achtbanen Donderstenen,  de Rioolrat en lasergame Discovery vielen goed in de smaak. Daarna hebben we nog een aantal attracties gedaan en hebben we de avonturen van Roger en Geelsnavel beleefd.  Het was een gezellige drukte in het park en we hadden korte wachtrijen en vanaf een uur of negen werd het rustiger in het park en konden we nog een ronde doen in het park en tegen tienen hadden we het schip en de zweefmolen helemaal voor ons zelf. Ook een leuke ervaring.

Kortom, we kijken terug op een hele gezellige avond in het Avonturenpark en hebben al onze avonturen vastgelegd in een leuke vlog.

We kunnen je de zinderende zomeravonden zeker aanbevelen. Het geeft net dat beetje extra. De zinderende zomeravonden zijn nog op woensdag 29 juli, 5 augustus en 12 augustus. 

Groetjes,

Riëtte en Titia met de Go-Kids reporters Luna en Isabella