Hoe houd je je kids bij de telefoon weg tijdens de vakantie? Laat ze op kamp gaan!

Het wordt zomervantie en je gaat lekker 3 weken met je gezin op vakantie. Maar wat gebeurt er die andere 3 weken? Jij moet werken en je kids zitten thuis op hun telefoon...en 3 weken BSO is ook best wel lang. Heb je wel eens een (zeil)kamp overwogen? Het is leuk, ze zijn lekker buiten, ze leren een nieuwe skill en maken nieuwe vrienden! 

En nog belangrijker...lees hieronder gauw verder!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Zeilkampen van Pean
Meer weten

Zeilkampen van Pean

Pean 1, Nes-Akkrum

Zeilkampen van Pean in Ness-Akkrum zijn mega populair! En dat is niet voor niets want een zeilkamp i... bekijk

 

Zeilen versus telefoon, kies maar!

Zeilen is bij uitstek een lekkere buitensport waar kinderen zich in kunnen ontwikkelen en nieuwe vrienden maken. Ze zijn de hele dag in touw en lekker buiten. Niks thuiszitten op de telefoon! Want helaas is dit wel de realiteit van vandaag en daarom is het belangrijk om actief oplossingen bedenken om kinderen te helpen van de telefoon af te blijven. En wat is dan leuker dan een zeilkamp!

Zeilen leren doe je in Friesland natuurlijk

Bij Pean Zeilkampen bijvoorbeeld met beschut en veilig vaarwater en toch voldoende uitdaging. Pean biedt voor verschillende leeftijdsgroepen zeilkampen aan. De zeilkampen van Pean zijn ideaal omdat ze een apart gebouw en terrein voor zeilkampen voor kinderen hebben, helemaal gericht op die leeftijdsgroep kinderen van 8-13 jaar met ook een eigen programma. 

Wil je meer weten over zeilkampen? Ze organisen regelmatig online informatie avonden! Waarom sluit je niet een keer vrijblijvend aan? 

MEER OVER INFO AVONDEN

Bekijk ook hun eigen introductie video:

Wat je ook gaat doen in de vakantie, we wensen je in ieder geval veel plezier! 

Log In