Om maar meteen met de deur in huis te vallen... Ik ben een zomermens. Ik houd van warmte. Niet van de kou en die nattigheid van het najaar en de winter. Wat ik dan wel weer leuk vind aan deze periode van het jaar, is dat ik lekker kan gaan snuffelen in de winkels en op het Internet, op zoek naar persoonlijke cadeautjes voor de mensen om mij heen. Ik kan extra mijn hart ophalen, want een heleboel familieleden zijn ook nog eens in november en december jarig. Van de ideeën die ik dit jaar heb opgedaan, heb ik een top 5 gemaakt. Deze wil ik graag met jullie delen.

JOOS Wonen & Kado's

In het stadshart van Goor kun jij je laten inspireren door de wereld van Joos wonen & Kado’s. Het brede en duurzame assortiment van deze toffe winkel bestaat uit verschillende producten voor jong en oud, van kleinmeubelen tot aparte en leuke baby- & kinderkado's. In het midden van de winkel staat een koffietafel om het thuisgevoel te benaderen en de kids hebben een eigen hoekje om zich te ontspannen en te vermaken. Een bezoek aan deze bijzondere winkel is al een cadeautje op zich.

Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/34dCIfI

ArtNik Uitgaven

ArtNik Uitgaven is een jonge en dynamische uitgeverij uit Deventer, die onder andere het Kinderkookschrift Overijssel (leuk voor de kids!) en de Deventer Geschiedenis Puzzel (het ultieme gezinscadeau!) op de markt heeft gebracht. Mooie pareltjes uit de eigen regio, die heel leuk zijn om cadeau te geven en om cadeau te krijgen. Even onthouden dus, met Sinterklaas en Kerst voor de deur!

Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/2NzZ5q0

Artanko

Hoewel gevestigd in het kleine Overijsselse dorp Schalkhaar, is Artanko de grootste Décopatch en Foam Clay specialist van Nederland. In de webshop vind je bijna 1.700 artikelen. Mijn neefjes hebben een keer hun initialen van een kleurige laag Foam Clay voorzien, maar ook de diertjes vielen erg in de smaak. Zelf heb ik mijn oog laten vallen op de kerstboom met licht die ik een keer zou willen pimpen met Décopatch, maar daar heb ik me nog niet de tijd voor gegund. Je kunt er trouwens ook reeds gepimpte artikelen kopen of specifiek naar wens laten maken.

Kijk voor meer informatie op: https://www.artanko.nl/

Annie

Bij Kinderkleding Annie ben je aan het juiste adres voor kinderkleding én leuke cadeautjes. Hier hebben wij ook tot grote tevredenheid onze Go-Kids t-shirts laten bedrukken. Wil je weten, wat zij op dit moment in de aanbieding heeft? Scroll dan eens rustig door haar Facebook-pagina: https://www.facebook.com/KinderkledingAnnie/

Het winkeltje van Speelgoedmuseum Deventer

Yeah, het lijkt erop, dat het Speelgoedmuseum mag blijven bestaan! En dus ook het leuke winkeltje op de begane grond van het museum. De winkel van het Speelgoedmuseum biedt bijzonder speelgoed met een nostalgische uitstraling. Leuk speelgoed dat niet zomaar overal te koop is en het assortiment wisselt regelmatig. Een verrassend cadeautje is hier al gauw gevonden! De winkel is vrij toegankelijk (dus ook zonder entreekaartje voor het museum).

Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/333JGnq

Veel plezier met het vinden van het ultieme cadeau voor degenen die jou lief zijn!