Sinterklaasintochten in de Achterhoek 2023!

Ook dit jaar bezoekt Sinterklaas weer heel veel plaatsen in Nederland. Zo ook in de Achterhoek. In dit overzicht kan je vinden wanneer Sinterklaas waar aankomt. Heb je zelf een leuke tip? Laat het ons weten.

Sinterklaasintocht in Aalten

In Aalten komt Sinterklaas op zondag 19 november 2023 om 14.00 uur aan! Sinterklaas zal een optocht maken door het hele dorp en er is ook koopzondag.

Meer informatie

wil jij lekker Kindvriendelijk eten in Aalten? Kom dan naar restaurant 't Noorden. Met Piet in de bediening. Piet komt ook op 3 december meewerken in het restaurant!

Sinterklaasintocht in Borculo

Dit jaar op zaterdag 18 november 2023 komt Sint Nicolaas met de feestelijk verlichte Berkelzomp en zijn Pieten onder het licht van de maan en sterren naar Borculo. Om 17.15 uur begint het programma op het Sint Nicolaasplein bij de Joriskerk in Borculo. 
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Doetinchem

Op zaterdag 18 november om 13.30 uur is het zover. Dan komt de Sint weer met alle Pieten aan op de Bleek in Doetinchem. Dit jaar wordt wederom een mooi feest georganiseerd rondom de komst van de Sint. Met DJ Piet, Warboel en burgemeester Boumans die voor een warm onthaal zorgen. 
Meer informatie

Sinterklaasintocht Eibergen

Op zaterdag 18 november 2023 komt Sinterklaas aan in Eibergen. In de intocht vertrekt om 14.00 uur vanaf de haven aan de Wemerdijk. 
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Groenlo

Een spannende tijd breekt aan voor de jonge inwoners van Groenlo, want Sinterklaas maakt zijn jaarlijkse reis uit Spanje om de kinderen in Nederland te bezoeken. Groenlo staat op de uitkijk, want zaterdag 18 november, om klokslag 15.00 uur, zal Sinterklaas samen met zijn Pieten in de vestingstad arriveren.
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Lichtenvoorde

Sinterklaas zal op zondag 19 november 2023 om aankomen in Lichtenvoorde. Dit jaar zullen de Sint en de Pieten er een groot feest van gaan maken in de Hamalandhal vanaf 14.00 uur. Dans en zing jij mee met @MOTIVdance en haar danspieten?

Meer informatie

Sinterklaasintocht in Lochem

In Lochem komt Sinterklaas aan op zondag 19 november 2023. Het belooft een gezellige middag te worden! De start van het feest is aan het Twentekanaal. Daar komt de Sint, als alles naar wens verloopt, aan met de boot.
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Neede

In Neede komt Sinterklaas aan op zaterdag 18 november 2023. Het programma begint om 14. 30 uur en begint op het Vlaermoesplein!
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Ruurlo

Op zondag 19 november 2023 zal Sinterklaas aankomen in Ruurlo. Dit jaar met een echte intocht, waarbij Sint en zijn pieten de kinderen weer vermaken met allerlei leuke dingen. Uiteraard is er ook weer Cola-disco.
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Varsseveld

De intocht wordt gehouden op zaterdag 18 november 2023 vanaf 16.00 uur. Net als vorig jaar komt Sinterklaas aan op het “AOV kermis terrein” (grasveld) achter de sporthal tegenover de Meeader school in Varsseveld.
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Vorden

Op zaterdag 18 november 2023 kan je de Sint begroeten in Vorden. Vergeet je verlanglijstje niet af te geven aan de Postpiet!
Meer informatie

Sinterklaasintocht in Winterswijk

Op zaterdag 18 november 2023 zullen Sinterklaas en de Pieten aankomen in onze mooie gemeente. Dit jaar komen zij weer ouderwets met de trein aan op het station in Winterswijk. Dat zal weer een groot spektakel worden, met Sinterklaas en al die gekke Pieten op het station. De trein zal rond 13.40 uur aankomen op spoor 1a.
Meer informatie