Zoals ieder jaar is Sinterklaas een graag geziene gast op TV. Niet alleen in het Sinterklaasjournaal en allerlei shows, ook in de reclameblokken doet Sint gezellig mee. We hebben een paar Sinterklaas reclames verzameld die ons opvielen... kijk je mee?

Coolblue reclame: pay-per-note

Het zal misschien door mijn financiële achtergrond komen, maar ik vind deze dus absoluut geniaal. Cryptomunten - ik snap er nog weinig van, maar het is wel een hype - dus hoe slim is het van Coolblue om daar op in te spelen? Pay-per-note - en je kunt er nog leuke prijzen mee winnen ook!

Alles over Pay per Note

Bol.com reclame: perfect cadeau of verwend kind?

Ieder jaar heeft Bol.com wel een gave Sinterklaas reclame. Ik ben meestal behoorlijk onder de indruk van wat ze daar allemaal bedenken. Het Grote Speelgoedboek... hoe slim ze zijn doorgegaan op de traditie van Bart Smit, maar dan heel geavanceerd met een boek zonder prijzen, bomvol QR codes en de Grote Speelgoed app om speelgoed mee te scannen.

Het boek is op te halen bij AH ook - je kunt goed merken dat Bol.com onderdeel is van het Ahold concern tegenwoordig. En dan het Verdwenen Speelgoed Mysterie ... ik vind het dus meestal geniaal wat Bol doet.

Best wel jammer dus dat er zoveel ophef is ontstaan over de Bol.com Sinterklaas reclame van dit jaar. Dit is 'm:

Heel eerlijk? Toen ik 'm de eerste keer zag snapte ik niet zo goed wat er mis mee was. Tot je de reacties op internet leest... bijvoorbeeld hier op Televizier.nl. Tja. Natuurlijk kun je er iets slechts in zien zoals materialisme of een verwend kind. Ik weet het niet hoor... ik zie gewoon een jongetje dat hartstikke blij is met de pop die hij zo graag wilde, en de bal weer als bal wil gaan gebruiken - om mee te voetballen (dus niet afdankt). Doen ze bij Bol hun best om inclusief te zijn (jongetje met lange haren wil graag een pop), is het wéér niet goed... 

Sinterklaascadeaus bij Bol.com

Lidl reclame: valsspelen met voetbal

Kijk, dan kun je ook wat roepen over de Lidl Sinterklaas reclame. Daar helpt Sint tenslotte Thomas Acda met valsspelen op het voetbalveld met All Stars. Achteraf een rode kaart is leuk, maar daar heeft de tegenstander niets aan hè... 

AH reclame: nachtmerrie

En de Sinterklaas reclame van AH - kunnen we daar ook wat over mopperen? Ach, beetje flauw is-ie wel maar verder.. 

Misschien had ze onze Sinterklaas Schoenenzetkalender moeten downloaden en printen (gratis natuurlijk!) ... dan was de Sinterklaasstress niet nodig - en een nachtmerrie al helemaal niet 😂.

Centraal Beheer: even Apeldoorn bellen

Deze is niet van dit jaar, gewoon uit 2017 en dus alweer 4 jaar oud... maar hij blijft leuk, dus wilde ik 'm er toch graag bij zetten. 

Weet jij nog meer Sinterklaas reclames uit 2021?

Dat zijn de Sinterklaas reclames die ik zo snel kon ontdekken voor dit jaar (nou ja, en één oude dus)... weet jij zo nog andere die het delen waard zijn? Laat het me weten op anneke@go-kids.nl - ik ben reuze benieuwd!

Veel Sinterklaas plezier!
Groetjes

Anneke 
Go-Kids