Joehoe, Sinterklaas is bijna in het land en daar horen natuurlijk Sinterklaas liedjes bij! De pepernoten en chocoladeletters liggen alweer in de winkel. Zijn jullie al begonnen met het oefenen van de liedjes? Via Spotify, Youtube, Netflix en Videoland kun je tegenwoordig super simpel de leukste en nieuwste Sinterklaas liedjes luisteren, oefenen en meezingen. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

Sinterklaas meezing liedjes - gezongen door Maan

Maan is een grote artiest in ons land met een prachtige stem. Zij heeft een hele playlist vol Sinterklaas liedjes op Spotify staan. Hoe tof is dat? Dat wordt lekker meezingen!

Sinterklaas met Woezel & Pip

Zijn jullie kids ook zo'n fan van Woezel & Pip? Frey is een grote fan van deze twee schattige hondjes. Op Spotify staat nu een hele leuke lijst van Woezel & Pip met Sinterklaas liedjes! 

Sinterklaas Disco

Zin om lekker te swingen op Sinterklaas liedjes? Bekijk dan deze Sinterklaas lijst dan eens! Gegarandeerd swingen en dansen geblazen!

Sinterklaas op Youtube

Ook op YouTube kun je de leukste Sinterklaas liedjes vinden. Juf Roos is bij ons thuis een absolute favoriet! Deze video kun je afspelen tijdens het schoen zetten of op Sinterklaasavond:

 

Veel liefs, 🧡
Lisanne