Sinterklaas vieren we dit jaar helaas thuis. De intochten zullen op een andere wijze plaats vinden dan we gewend zijn, maar dat wil niet zeggen dat het niet super gezellig kan worden. Bij ons thuis hebben we er in ieder geval onwijs veel zin in! Vooral Frey, die roept al als de deurbel gaat: "Sinterklaas", maar ook als de telefoon gaat, als we naar bed gaan, wakker worden of de televisie aan zetten.  Des te meer reden om het thuis heel gezellig te maken! Go-Kids geeft je de leukste tips om het ook dit jaar een onvergetelijke Sinterklaas te laten worden!

De Sinterklaas aftelkalender

Nog een paar nachtjes slapen, en dan komt sinterklaas aan in Nederland. De hoogste tijd om met een aftelkalender te beginnen. Klik op de afbeelding en download de Sinterklaas aftel kalender helemaal gratis!

Aftel kalender Sinterklaas

Het Sinterklaas Journaal

Oh yes! Hét Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok is weer iedere avond te zien! Iedere avond om 18.00 uur kun je kijkenkijken naar het Sinterklaasjournaal bij Zapp op NPO 3! Wij zitten er klaar voor!

Landelijke Sinterklaas intocht

De landelijke intocht sinterklaas zal dit jaar zonder publiek plaatsvinden. Gelukkig komt Sinterklaas wel in Nederland aan. Alleen op een geheime locatie. De intocht is op zaterdag 14 november om 12.00 uur op NPO Zapp/NPO 3 te volgen.

Maak het thuis gezellig!

  • Zet leuke Sinterklaas muziek op! Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet! Bij ons is 'Sinterklaas Kapoentje' de absolute favoriet!
  • Lekkere versnaperingen kunnen natuurlijk niet ontbreken! Pepernoten, taai-taai en natuurlijk chocolade!
  • Versier het huis met de leukste Sinterklaas versiering!
  • En natuurlijk... zet je schoen!

Geen intocht, maar een Sinterklaas Speurtocht

Helaas geldt ook op de Veluwe dat Sinterklaas dit jaar zijn intocht niet met alle kinderen mag vieren. Maar gelukkig kan er online veel. Zoals deze leuke Sinterklaas speurtocht! De speurtocht is superleuk om te doen als alternatief voor de gemiste intocht. Je boekt hem eenvoudig online via Go-Kids!

Zet je schoen

En als Sinterklaas dan eindelijk in het land is, dan mag de schoen gezet worden.  Maar op welke dagen eigenlijk? Download daarvoor deze handige schoenzet kalender, zo weet je kids precies wanneer ze hun schoen wel en niet kunnen/mogen zetten. Klik op de afbeelding en download de Sinterklaas schoenzet kalander helemaal gratis!

Schoen zet kalander 2020

Opzoek naar een origineel schoen cadeau?

Ben je op zoek naar een uniek en origineel schoen cadeau? Dan ben je bij De Wildakker in Lieren aan het juiste adres! Shop online (of fysiek op afspraak) de leukste vilt en/of wol cadeautjes. 

De Wildakker Lieren

 

Fijne Sinterklaas!

Liefs,
Lisanne