Sint Maarten... Tsja, het zal niet zo zijn zoals alle andere jaren. Langs de deuren, liedjes zingen, mooie lampionnen, lichtjes in de straten en natuurlijk de lekkere snoepjes. Het advies is om zoveel mogelijk binnen te blijven, maar dat wil niet zeggen dat je er geen onvergetelijke (dat wordt het zeker!) en leuke Sint Maarten van kunt maken. Wij hebben de leukste tips voor thuis verzameld om er ondanks deze gekke tijd toch een leuke Sint Maarten van te maken!

1. Knutsel er thuis op los en maak leuke lampionnen voor in huis. Maak er veel, zodat je het hele huis verlicht. Lampen uit en kijk hoe tof dat is!  Ben je niet zo creatief? Je kunt natuurlijk ook online lampionnen bestellen! 

2. Lees samen met je kids het Sint Maarten verhaal! 

3. Verstop snoepjes in jullie huis en ga doormiddel van een speurtocht opzoek naar de snoepjes

4. Zing alle Sint Maarten liedjes die je kent. Ook leuk: film jezelf terwijl je een liedje zingt en stuur dit naar al je vriendjes en vriendinnetjes. Misschien krijg je wel een liedje terug.

5. Ga langs alle deuren in jullie eigen huis, zing uit volle borst een liedje en kijk of er achter de deur een snoepje ligt.

6. Rij met je lampion langs je vriendjes en vriendinnetjes, familie en kennissen en zing uit de auto je mooiste Sint Maarten liedjes.

7.
 Hou een filmavond, snoepjes op tafel, dekentje op de bank, lampionnen aan, lampen aan en genieten (smullen!) maar.

8. Doe allerlei spelletjes met snoep: snoephappen, snoepbingo, wie ben ik (snoep variant), snoepjes memory (teken eerst je favoriete snoepjes) of snoepkwartet.

9. Diner van snoep. Lekker onverantwoord een 3-gangen diner met snoep. Als voorgerecht kikkertjessoep, als hoofdgerecht een lollytaart en als toetje schuimpjes? Jam, jam! Daarna wel heel goed je tandenpoetsen! ;)

10. Speel Pinata! Een stok, een blinddoek, een Pinata en natuurlijk snoepjes! Dat wordt feest (en troep ;))

Fijne Sint Maarten! 

Liefs,
Lisanne🧡
Go-Kids Stedendriehoek