De lente is begonnen! Ook zo'n zin om er lekker op uit te gaan? Het is bijna Pasen en misschien heb je wel een paar extra vrije dagen. Ook zo'n zin om ergens lekker te gaan eten? Met je gezin, met de hele familie en/of met vrienden...

Wij hebben een overzicht gemaakt van kindvriendelijke restaurants in Deventer Salland, waar je tijdens de Paasdagen heerlijk kunt eten en waar ze ook nog eens extra activiteiten organiseren.

Kindvriendelijke restaurants in Deventer Salland

Ontbijten & Paaswandeling of Paaswandeling & eten bij Pannenkoekenhuus Marle

Voorjaars-Paaswandeling op 1e en 2e Paasdag bij Pannenkoekenhuus Marle. Je kunt kiezen uit de volgende afstanden: 7, 12,5 en 25 km. Start vanaf 10.00 uur. Kosten, incl. pannenkoek, dessert en 1 consumptie € 10,00 p.p.

Maar: je kunt ook voorafgaande aan de wandeling lekker ontbijten bij het Pannenkoekenhuus. Vanaf 9.00 uur wordt er namelijk een heerlijk Paasontbijt geserveerd.

Kijk voor meer informatie op: https://go-kids.nl/deventer-salland/agenda/pasen-bij-pannenkoekenhuus-marle

 

Paasbrunch en op zoek naar het gouden ei bij Woody's

Kijk voor meer informatie op: https://go-kids.nl/deventer-salland/agenda/paasbrunch-bij-woodys-holten

 

Gewoon lekker eten of een drankje doen bij Bistro de Oale Sté

Geen speciaal Paasarrangement, maar gewoon lekker eten van de vernieuwde menukaart, lekker lunchen of een drankje drinken op het terras, terwijl de (klein)kinderen zich heerlijk vermaken in de binnenspeeltuin, de buitenspeeltuin, op de air trampoline, op het panna-veld of met het interactieve spel 'Sona'.

Kijk voor meer informatie op: https://go-kids.nl/deventer-salland/agenda/uit-eten-met-pasen-bij-bistro-de-oale-ste-1

 

Buffet en paaseieren schilderen bij Wereldrestaurant A1

Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage? Bij Wereldrestaurant A1 in Deventer eet je ook met Pasen de heerlijkste gerechten uit de beste keukens van de wereld. Door de Kidscorner is het restaurant ook nog eens een waar speelparadijs voor kinderen. Zowel op 1e als op 2e Paasdag kunnen de kinderen paaseieren schilderen!

Kijk voor meer informatie op:https://go-kids.nl/deventer-salland/agenda/uit-eten-met-pasen-bij-wereldrestaurant-a1-1

 

Paasontbijt bij Herberg de Pas

Op zondag 21 april 2019, 1e Paasdag, kun je bij Herberg de Pas in Haarle genieten van een heerlijk paasbuffet voor het hele gezin. Het buffet bestaat uit diverse heerlijke lekkernijen uit eigen keuken zoals: diverse broodjes * ruime keus uit zoet en hartig beleg * salades * fruitsalade * warme hapjes zoals mini quiches * eitjes, gebakken en gekookt * koffie, thee en sap * en nog veel meer lekkers.

PS: In de omgeving van Herberg de Pas kun je heerlijk wandelen en spelen in het bos!

Kijk voor meer informatie op: https://go-kids.nl/deventer-salland/agenda/uit-eten-met-pasen-bij-herberg-de-pas

 

Uit eten & spelen in de Kidsfun bij Restaurant Vrijdag

Kom tijdens het Paasweekend gezellig met vrienden en familie eten bij Restaurant Vrijdag in Deventer. De kids vinden het super leuk om zelf van de buffetten te kiezen en ze kunnen heerlijk spelen in de Kidsfun! Het is zelfs mogelijk om een tafel met zicht op de spelende kinderen te reserveren.

Kijk voor meer informatie op: https://go-kids.nl/deventer-salland/agenda/uit-eten-met-pasen-bij-restaurant-vrijdag-1

 

Uit eten (& midgetgolfen) bij Restaurant Reimink

Pasen 2019, start van het nieuwe seizoen... Restaurant Reimink is beide Paasdagen geopend, dus kom lekker een hapje eten. De kids vermaken zich wel in de speeltuin en pikken natuurlijk ook een vorkje mee. Ook de midgetgolfbanen zijn weer open!

Tip: Hap van de Maand of natuurlijk: asperges!

Bel even om een tafel te reserveren: 0572-381229.

Kijk voor meer informatie op: https://go-kids.nl/deventer-salland/agenda/uit-eten-met-pasen-bij-restaurant-reimink-1

Wij wensen jullie allemaal fijne Paasdagen toe!