Wie wil dat nou niet,  er nog even tussenuit in de kerstvakantie of winter. Lekker nog last minute een huisje op een vakantiepark en niet al te ver weg. In de provincie Overijssel en Noord Veluwe zijn ontzettend veel mogelijkheden. De vele campings zijn nu (deels) gesloten, maar de meeste vakantieparken hebben leuk kindvriendelijk aanbod voor de feestdagen. Even uitwaaien in deze donkere en roerige tijd en quality time met je gezin en of familie. Heerlijk vooruitzicht en geen gedoe met de Kerstdagen en of Oud & Nieuw, alleen maar genieten. 

Beerze Bulten Beerze

beerze bulten

Op vakantiepark de Beerze Bulten kun je ook uitstekend in de winterperiode terecht.  Verblijf een weekendje  of midweek in een sfeervolle 'winterharde' bungalow of Youpi! Lodge in de kerstvakantie op het  5-sterren vakantiepark vier samen met Bultje de kerstvakantie. Als de maatregelen het toe gaan laten hebben ze ook een kerstbrunch en -diner op 2e Kerstdag. Overnacht je op de Beerze Bulten dan heb je toegang tot het zwemparadijs, Giga Konijnenhol (indoor speelparadijs)  en het animatieprogramma met dagelijks theater. Je kunt het hele jaar door het Beerze rangers ontdekkingspad doen. Een vakantie op de Beerze Bulten is Giga leuk!

Kleine Wildenberg Diepenveen

kleine wildenberg

De Kleine Wildenberg in Diepenveen, net buiten de Hanzestad Deventer heeft nog een vakantie woning ’t Kippenhok, van 20-27 december beschikbaar en deze woning is geschikt voor een gezin tot 4 (+evt. 2 extra kleine kinderen).  

In vakantie woning ’t Kippenhok bij de Kleine Wildenberg, ligt het geluk voor het oprapen. Vlakbij de IJssel, midden in het Sallandse natuurschoon, beleef je het rijke boerderijleven. Kom spelen, kom mooie herinneringen maken met de mensen die jou lief zijn. Boek nu je verblijf op de Kleine WIldenberg!

Capfun Vakantieparken

In deze winterperiode zijn de vakantieparken zoals Stoetenslagh en Sprookjescamping in het Vechtdal gesloten. Ze hebben momenteel wel een leuke korting van 15% voor overnachten in 2022. 

Lemeler Esch Lemele

lemeler esch

Kom genieten van de kerstvakantie bij De Lemeler Esch. Struinen door het bos en je laten verrassen door de stilte en uitzichten op de top van de Lemelerberg. De kerstvakantie is een periode die vaak in het teken staat van samen zijn met elkaar, eropuit gaan in de natuur en na die tijd in je vakantiehuisje lekker binnen opwarmen, spelletjes spelen en natuurlijk lekker eten. Bij de Lemeler Esch is dit allemaal aanwezig! Verblijf je op de camping dan krijg je bij aankomst een Winter Doe Dagen boekje. Vol met allerlei (natuur) activiteiten voor de kinderen en ze kunnen zelf kiezen wanneer ze wat doen! Verblijf je tijdens Kerst of met Oud & Nieuw dan kun je een heerlijk kaasfondue pakket bestellen en deze wordt in je huisje bezorgd. Lekker kaasdippen op 1e Kerstdag of Oudjaarsdag. Er zijn nog enkele huisjes beschikbaar tijdens de Kerst.

Kaps Tubbergen

kaps

Overnachten in een traditioneel Twentse bungalow tijden de Kerstvakantie?  Kom helemaal tot rust in één van de knusse bungalows van Recreatiepark Kaps en geniet van quality time met je gezin. Het gemoedelijke recreatiepark biedt een familierestaurant, een binnen en een grote buitenspeeltuin, maar ook een 9 holes shortgolf baan. In deze (kerstvakantie)periode bieden ze knusse en diverse bungalows en Kapshoeves aan. 

Landal Greenparks

landal miggelenberg

De Landal Greenparks vakantieparken hebben een heel groot aanbod met kindvriendelijk overnachten. Veel parken hebben een ruim keuze met accommodaties en bieden veel faciliteiten voor kinderen en gezinnen. In Overijssel en op de Veluwe zitten een aantal prachtige parken zoals Landgoed 't Loo net buiten Zwolle, Heideheuvel  in Beekbergen, Miggelenberg  in Hoenderloo, Sallandse Heuvelrug, Landgoed Hellendoornse berg en Twenhaarsveld alle drie in Salland. We hebben een selectie gemaakt met de meest kindvriendelijke Landal parken in Nederland en België. 

Kindvriendelijk overnachten Landal =>

Onze collega uit Noord-Holland is onlangs een weekendje naar het Landal Park Rabbit Hill op de Veluwe geweest. Ze heeft met haar gezin genoten en haar ervaring op dit vakantiepark heeft ze in een blog verwerkt.

Ervaring Landal Rabbit Hill =>

Villapark de Weerribben Paasloo

Overnachten in een prachtig natuurgebied de Wieden, dat kan bij Villapark de Weerribben in Paasloo. Het park biedt naast knusse accommodaties ook een escape room, klimbos, overdekt zwemparadijs en gezellig restaurant 't Binnenhof met grote speelzolder.  Binnenkort meer nieuws over de mogelijkheden in de kerstvakantie. 

't Hooge Holt Gramsbergen

hooge holt

Vakantiepark 't Hooge Holt in Gramsbergen is een groen en gezellig vakantiepark dat bestaat uit meer dan 200 Finse Chalets en stenen Villa's en is een ideale locatie voor families met kinderen. In de winterperiode kun je gebruiken maken van het indoor zwembad, bowlingbaan, Mad Monkey Jungle indoor speelparadijs, kinderboerderij en het knusse Gasterij Spiezz. 

Overnachten buiten de regio

Wil je er toch liever op uit in een andere omgeving en of provincie, dan is er natuurlijk volop keuze.  We hebben een paar interessante opties voor je. 

Guesthouse hotel Kaatsheuvel

guesthouse hotel

Beleef de magische sfeer van de Winter Efteling en maak de magie helemaal compleet met een overnachting in het Guesthouse hotel in Kaatsheuvel. Het kindervriendelijke hotel heeft te gekke familiekamers ( 4, 6 en 8 personen) en ligt op steenworp afstand van de Efteling. Voor dit jaar heeft Go-Kids nog een toffe kortingsdeal op overnachten en een combideal met de Efteling.

Overzicht met vakantieparken, hotels en bijzonder overnachten

Eerder dit jaar hebben we een uitgebreid overzicht gemaakt met de leukste vakantieparken, kindvriendelijke hotels en appartementen, bijzonder overnachten en campings. Niet alles van dit aanbod zal in de winterperiode geopend zijn, maar er blijft nog genoeg inspiraties over.

Kindvriendelijke vakanties in Nederland =>

We wensen je een fijne en gezellige kerstvakantie!