31 oktober is het alweer Halloween! Het griezeligste feest van het jaar! Bouw je huis om tot een echt spookhuis, griezel er op los met spannende film of organiseer een griezelige speurtocht voor je kids door het huis! Go-Kids geeft je leuke doe tips en griezelige hebbedingetjes tips om je huis om te toveren tot een echt griezelpaleis!

Tip 1: Maak in je huis een spooktocht

Maak voor je kids of juist voor elkaar een spannende spooktocht door het huis. Bedenk spannende vragen, tover jezelf om tot spook, doe alle lichten uit en ga op zoek naar de verborgen schat! Uiteraard kun je ook voor elkaar een spooktocht maken. Iedereen kan zijn of eigen kamer omtoveren tot spookkamer met spannende opdrachten. 

Halloween

Tip 2: Hou een griezel avond

Op Netflix, videoland of Disney zijn veel spannende film te vinden! Wat dacht je van The Nightmare before Christmas bijvoorbeeld. Maak eerst popcorn of leuke Halloweencakejes om vervolgens onder een dekentje samen op te bank te griezelen. 

Tip 3: Halloween hapjes

Maureen heeft voor ons weer een aantal griezelige hapjes bedacht! Bekijk snel de blog en maak met je kids deze griezelige gerechten. Zoals Heksen lasagne of monsterlijke pompoensoep! 

Halloween

Tip 4 : Halloween diner van Roald Dahl

Roald Dahl heeft een onwijs tof griezel kookboek! Wij hadden dit kookboek vroeger thuis en maakte soms de griezeligste dingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van snotkommer uit de GVR of een griezelige krokodil. Alvast eet smakelijk! Bekijk het griezel kookboek hier!

Tip 5: Maak een griezelige pompoen 

Een pompoen uithollen hoort natuurlijk helemaal bij Halloween! Maak de tofste en griezeligste gezichten van een pompoen, kaarsje er in en je bent helemaal Halloween ready! Bekijk hier enkele toffe voorbeelden hoe je dit het beste kunt doen. 

Halloween

Tip 6: Maak van je huis een griezelhuis

Hoe leuk is het om tijdens Halloween je huis een beetje extra aankleding te geven. Hoe enger hoe beter natuurlijk ;)! Dus haal de Halloween slingers, doodshoofden (nep!)spinnen en spinnenwebben maar uit de kast en maak van je huis een echt griezelhuis. 

Happy griezelige Halloween! 👻

Liefs,
Judith