Is je zoon of dochter binnenkort jarig en ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje dat past binnen alle corona maatregelen? Bij Go-Kids hebben we leuke tips om er toch een leuk feestje van te maken! 

Het voelt misschien in deze tijd onmogelijk om de verjaardag van je kids te vieren, maar niets in minder waar! Er is gelukkig toch een hoop mogelijk om je kind zich onwijs jarig te laten voelen.

1. Versier het huis extra

Versier het huis maar eens extra goed tijdens deze corona-verjaardag! Extra veel ballonnen en slingers door het hele huis (heeele huis ;)). Bij HEMA kun je heel veel leuke spulletjes bestellen voor een onvergetelijke verjaardag!

2. Videoboodschap

Laat alle vriendjes en vriendinnetjes, opa's, oma's, tantes en ooms en iedereen die normaal op de verjaardag zou komen een videoboodschap opnemen, plak alle filmpjes aan elkaar en kijk deze op de verjaardag. Met Imovie kun je heel gemakkelijk filmpjes aan elkaar plakken, een muziekje er onder zetten en titels toevoegen. Super leuk om te krijgen!

Coronaproof verjaardag vieren

3. Feestje in een thema

Zijn je kids fan van een bepaald thema? Tover jullie huis dan om in dit thema op de grote dag! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Disney PrinsessenfeestPaardenfeestNijntje feest, Paw Patrol feest,of een stoer Spidermanfeest!  Succes gegarandeerd!

4. Kaartjes en ballonnen

Een kaartje of een ballon is natuurlijk leuker dan een appje op een verjaardag! Bij YourSurprise kun je super leuke kaartjes of ballonnen bestellen voor de jarige!

5. Baas voor een dag

Laat je kind de baas voor een dag zijn! De jarige mag deze dag alles bedenken. Wat het ontbijt is, het middag eten, en natuurlijk het avondeten. Ook mag de jarige beslissen wat jullie gaan doen. Films kijken? Spelletjes spelen? Alles mag deze dag! Op zoek naar inspiratie? Wij hebben de leukste familiespelletjes op een rijtje gezet!

6. Nieuwe (verjaardags)outfit 

Je voelt je toch helemaal jarig in een nieuwe verjaardagsoutfit? Gelukkig zijn er online shops en kun je daar een hele nieuwe outfit scoren! 

7. Persoonlijke cadeaus

Geef jullie kindje iets persoonlijks. Bijvoorbeeld een mooi fotoalbum me allemaal leuke herinneringen erin! Leuk om te krijgen, herinneringen op te halen en al helemaal leuk om te bewaren. Bij Albelli kun je heel gemakkelijk boeken maken met zowel foto's als leuke teksten!

8. Maak samen een verjaardagstaart 

Mmm, maak samen dé verjaardagstaart! Zijn jullie geen bakfanaten? Dan kun je natuurlijk ook een heerlijke taart bestellen bij bijvoorbeeld GefeliciTAART! Vergeet op de taart de kaarsjes niet en natuurlijk om een wens te doen!

corona kinderverjaardag

9. Verjaardag drive-thru

Laat alle familieleden en vriendjes en vriendinnetjes langs rijden met toeters, bellen, cadeautjes en natuurlijk heel veel verjaardagswensen!

10. Speel een Escape Room

Bij Go-Kids kun je nu hele leuke Escape Rooms voor thuis bestellen! Ontsnap uit je eigen huis met je gezin. Een super leuke activiteit voor een verjaardag! >> Lees meer!

11. Versier een stoel

Natuurlijk heeft de jarige een mooie versierde stoel/troon nodig waar de jarige de hele dag op mag zitten.

12. Maak een verjaardagskroon

Net als op school, kunnen jullie natuurlijk thuis ook een mooie verjaardagskroon/hoed of muts maken van papier. 

13. Blaas ballonnen, heel veel ballonnen

Toen Jerry jarig was heb ik ooit lang geleden de hele slaapkamer vol geblazen met ballonnen. Het kost een hoop lucht, maar hij vond het fantastisch. Zo blij als een kind ;)

 

Wij wensen alle jarige in deze gekke Corona tijd toch een hele fijne en bijzondere verjaardag. Maak er iets moois van en gezond samen zijn, is echt het belangrijkste! 🧡

Liefs,
Lisanne

Deze blog bevat affiliate links.  Dat betekent dat wanneer jij via een link uit mijn blog naar een webshop gaat en daar iets koopt, ik daarvoor een kleine commissie krijg. Dat kost jou niks extra's en je helpt mij ermee... dank je wel! 🧡

 

Lees ook:

* Hét leukste buitenspeelgoed vind je natuurlijk bij Go Kids!

* 10 leuke gezinspelletjes voor het hele gezin