Bij Go-Kids hebben wij de leukste herfst activiteiten in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Achterhoek voor je op een rijtje gezet. Lees en ga er op uit, ontdek toffe activiteiten, speel spelletjes, geniet van de leuke tips en toffe herfst ideeën. Beleef samen met je kinderen de herfst met al haar kleuren. 

Stedendriehoek herfst agenda

Herfst agenda Apeldoorn, Deventer Zutphen en de achterhoek uitjes
Wij vermelden onze allerleukste uitjes in onze agenda. Bekijk die dus regelmatig eventjes. Speciale acties bij uitstapjes, speciale dagen, workshops en ervaringen die je niet wilt missen.
Kijk in onze agenda! ➤


Herfst Knutselen

Herfst Stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zuthen knutselen
Deze herfst heeft Michelle van @knutselen-met-michelle voor Go-Kids een super leuke blog geschreven om de herfstschatten van je kinderen om te toveren tot ware kunstwerken. Op zoek naar eikels, kastanjes, blaadjes, dennenappels. En heerlijk knutselen van paddenstoelen, eekhoorns, spinnen, egels, slingers en meer.
Herfst knutsel ideeën! ➤


Herfst wandeling in Apeldoorn - Deventer - Zutphen

Herfst in Apeldoorn - Deventer - Zutphen
Wandelen met je kinderen in de regio Apeldoorn - Deventer - Zutphen en de Achterhoek, heerlijk! Elke seizoen is op een andere manier weer bijzonder. In de Stedendriehoek en de Achterhoek kun je prachtig wandelen. Go-Kids heeft de mooiste plekjes voor wandelingen in de Stedendriehoek en de achterhoek met kinderen voor je op een rijtje gezet. 
De tofste wandelplekken! ➤


Wandelen in de herfst: gewoon doen!

Vind jij zelf wandelen heerlijk, maar denk jij nou dat wandelen echt niets is voor jou kinderen. Lees dan onze gastbog van Laura van Explauradise eens. Met haar tips worden elke wandelingen leuer en hopelijk zullen je kinderen op den duur zelf voorstellen om nog eens naar het bos te gaan voor een fijne wandeling!
Gastblog Laura Explauradise ➤


Natuur bingo

Natuur bingo
Wij gaan graag de natuur in, onze kinderen ook. Maar zij willen altijd wel graag wat te doen hebben. Go-Kids heeft een hele toffe natuur bingo. Geef ieder kind een (eier)doos en een bingokaart laat ze op zoek gaan naar verschillende dingen in de natuur. 
Meer weten? ➤


Paddenstoelen zoeken

Paddenstoelen
Hoe herken je paddenstoelen en kun je nou eigenlijk paddenstoelen eten? Ga eens mee op een paddenstoelen tocht. Op stap met een boswachter of ontdek zelf de mooiste paddenstoelen. In ons paddenstoelen blog vertellen wij jullie er heel veel over. En ontdek je de tofste (gratis) excursies en plekken.
Meer weten? ➤


Geniet van een heerlijke zonnige herfstdag, dans onder je paraplu door de regen, stamp in de waterplassen, laat de herfstbladeren over je heen waaien. Geniet van de herfst. 

Liefs Judith

Herfst in de Stedendriehoek en de Achterhoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** 

 

Herfst 2023 in de Stedendriehoek

Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Ugchelen, Beekbergen, Twello, Terwolde, Nijbroek, Olst, Raalte, Diepenveen, Bathmen, Loenen, Eerbeek, Brummen, Dieren, Voorst

 

*** 

 

Herfst 2023 in de Achterhoek

Zutphen, Warnsveld, Lochem, Hengelo (gld), Ruurlo, Laren, Vorden, Epse, Eefde, Gorssel