LIVE BLOG

Update: 7-10-2021 * Herfst in de Stedendriehoek

Bij Go-Kids hebben wij de leukste herfst activiteiten in de regio Apeldoorn - Deventer - Zutphen voor je op een rijtje gezet. Lees en ga er op uit, ontdek toffe activiteiten, speel spelletjes, geniet van de leuke tips en toffe herfst ideeën. Beleef samen met je kinderen de herfst met al haar kleuren. 

 

Stedendriehoek herfst agenda

Wij vermelden onze allerleukste uitjes in onze agenda. Bekijk die dus regelmatig eventjes. Speciale acties bij uitstapjes, uitstapjes, speciale dagen, workshops en ervaringen die je niet wilt missen.

>> Kijk in onze agenda!

Herfst in de regio Apeldoorn - Deventer - Zutphen

 

Herfst Knutselen

Deze herfst heeft Michelle van @knutselen-met-michelle voor Go-Kids een super leuke blog geschreven om de herfstschatten van je kinderen om te toveren tot ware kunstwerken. Op zoek naar eikels, kastanjes, blaadjes, dennenappels. En heerlijk knutselen van paddenstoelen, eekhoorns, spinnen, egels, slingers en meer.

>> Herfst knutsel ideeën!

Herfst Stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zuthen knutselen

 

Herfst wandeling in Apeldoorn - Deventer - Zutphen

Wandelen met je kinderen in de regio Apeldoorn - Deventer - Zutphen, heerlijk! Elke seizoen is op een andere manier weer bijzonder. In de Stedendriehoek kun je prachtig wandelen. Go-Kids heeft de mooiste plekjes voor wandelingen in de Stedendriehoek met kinderen voor je op een rijtje gezet. 

>> De tofste wandelplekken!

Herfst in Apeldoorn - Deventer - Zutphen

 

Wandelen in de herfst: gewoon doen!

Vind jij zelf wandelen heerlijk, maar denk jij nou dat wandelen echt niets is voor jou kinderen. Lees dan onze gastbog van Laura van Explauradise eens. Met haar tips worden elke wandelingen leuer en hopelijk zullen je kinderen op den duur zelf voorstellen om nog eens naar het bos te gaan voor een fijne wandeling!

>> Gastblog Laura Explauradise

 

Natuur bingo

Wij gaan graag de natuur in, onze kinderen ook. Maar zij willen altijd wel graag wat te doen hebben. Go-Kids heeft een hele toffe natuur bingo. Geef ieder kind een (eier)doos en een bingokaart laat ze op zoek gaan naar verschillende dingen in de natuur. 

Natuur bingo

>> Meer weten?

 

Paddenstoelen zoeken

Hoe herken je paddenstoelen en kun je nou eigenlijk paddenstoelen eten? Ga eens mee op een paddenstoelen tocht. Op stap met een boswachter of ontdek zelf de mooiste paddenstoelen. In ons paddenstoelen blog vertellen wij jullie er heel veel over. En ontdek je de tofste (gratis) excursies en plekken.

>> Meer weten?

Paddenstoelen

 

Week van het landschap

Elk jaar, en altijd tijdens de herfstvakantie, viert Nederland de Week van het Landschap. Een evenement waarbij onze variëteit aan mooie landschappen in het zonnetje wordt gezet en waarin er van alles in de buitenlucht te doen is.

>> Meer weten?

Herfst in Apeldoorn-Deventer-Zutphen