Hoi! Ik ben Cathelijne en ik ben 11 jaar en ik zit op de OBS Berg en Bos in Apeldoorn. Ik ben voor Go-Kids Stedendriehoek & Leerplein055 naar speeltuin de Zoemer geweest in Apeldoorn- Zuid. Het was ontzettend leuk en het is voor jong en oud. De speeltuin is best groot en ligt achter winkelcentrum Hart van Zuid. Je kunt er gratis spelen.

Speeltuin de Zoemer in Apeldoorn

Het heeft een leuke sfeer en ze hebben er heel veel leuke dingen.

  • kabelbaan, klimrek en klimtoestel het Zoemdorp 
  • schommel, wipezel, wipwap en zandbak met graafmachine
  • voetbalveld met voetbalgoaltjes

Er staan ook picknicktafels waar je gezellig wat kunt drinken. Je mag je eigen eten en drinken mee nemen, maar je kunt er ook wat drinken, een snoepje en een ijsje kopen. De papa's en mama's kunnen er koffie en thee kopen. Ook kun je de speeltuin de Zoemer huren voor een kinderfeestje. Als je het wilt huren kun je dat even aan Baas Bennie vragen en zijn vrouw. Het zijn echt ontzettend aardige mensen.

Ik vind zelf het Zoemdorp heel erg leuk, daar kun je overal in klimmen, een soort houten huisjes aan elkaar op palen. Echt heel erg leuk. De kabelbaan is ook ontzettend leuk en hij gaat best hard dus niet echt geschikt voor kleine kinderen maar zeker een aanrader. Maar er zijn ook speeltoestellen voor kleine kinderen bijvoorbeeld een wipezel om op te wippen of een zandbak met graafmachines om op te zitten en mee te spelen of een klein speelhuisje om in te spelen. Je kunt er ook voetballen, dus neem een voetbal mee. Gelukkig zijn er ook toiletten, die zijn binnen in het huisje waar je wat te eten en te drinken kan kopen, dus maak je geen zorgen als je naar de wc moet want dat kan gewoon. Verder was er een ijskraam, hij was helaas dicht maar als het echt heel mooi weer is dan is hij echt wel open. Ik vond het in ieder geval een hele leuke speeltuin, dus ik ga er zeker nog een keer naar toe.

Ik hoop dat jij na mijn blog ook zin in hebt om er naartoe te gaan.

Groetjes van Cathelijne

>> Check hier de speeltuin!

 

Adres: Talingweg, t.h.v. nr 84 het steegje in, het ligt achter de huizen.