Wandelen met je kinderen in Apeldoorn, Deventer of Zutphen, heerlijk! In ieder seizoen is er wel iets moois te zien.  In Deventer, Zutphen of Apeldoorn kun je prachtig wandelen. Go-Kids heeft de mooiste plekjes voor wandelingen met kinderen van De Stedendriehoek voor je op een rijtje gezet. Bekijk zie hieronder!

1. Het Leesten in Ugchelen

In ieder seizoen kun je je vermaken op Het Leesten! Ontdek de heide en de bossen en leef je uit in het speelbos of de speelberg!

>> Lees meer!

2. Schaapskooi Hoog Buurloo in Ugchelen

Schaapskooi Hoog Buuroo is een prachtige plek vol rust en ruimte met een prachtig uitzicht. Kinderen kunnen hier schaapjes kijken, rondrennen en spelen. Vanaf de schaapskooi kun je de paaltjesroute volgen naar het Ridderbos.

>> Lees meer!

3. Lochemse Berg in Barchem

Achter de Kaleberg ligt de Lochemse berg, hier kan je heerlijk van de zandheuvel afrennen (en rollen!) en in het bos kun je mooie hutten bouwen! Wat willen kinderen nog meer!

>> Lees meer!

4. Vogeleiland Deventer

Centraal in Deventer gelegen ligt het Vogeleiland. Op dit eiland kun je konijnen vinden een gouden vogeleikooi met parkieten en een grot met grasparkieten. Ook lopen er veel vogels vrij rond zoals pauwen, kalkoenen, parelhoeders en kippen. Heerlijk om rond te wandelen met je kids!

>> Lees meer!

5. Natuur Speelplek de Heemtuin in Diepenveen

Voor de echte doerakkers kun je terecht bij de Heemtuin in Diepenveen. Loop over spannende paadjes, klauter over stammen en takken, klieder met modder en luister naar het gekwaak van kikkers! Het is allemaal mogelijk bij De Natuur Speelplek De Heemtuin in Diepenveen!

>> Lees meer!

6. Natuurgebied Beekbergerwoud in Klarenbeek

In Klarenbeek ligt het prachtige Beekbergerwoud! Een gevarieerd gebied waar zeldzame planten groeien en je heerlijk kunt wandelen met je kids!

>> Lees meer!

7. Klompenpad Kopermolen Wenum Wiesel

Wandelen langs beken, over historische paden en enken, door weilanden en beekdalen. Laat je verrassen door dit bijzondere afwisselende landschap. Klompen aan, rugzak op en gaan!

>> Lees meer!

8. Kabouterbos Klarenbeek

Klarenbeek heeft een heus, maar tegelijk ook mysterieus kabouterbos. Het Klarenbos! Vlakbij station Klarenbeek liggen verspreid over een afstand van een paar honderd meter allemaal kleine schattige kabouternederzettinkjes.

>> Lees meer!

Veel wandelplezier!

Liefs,
Judith

 

Lees ook:

⭐️ Hoe verzorg je kikkervisjes en wat eten kikkervisjes

⭐️ Puzzeltocht topuitje voor het hele gezin

⭐️ De leukste tips voor de meivakantie

⭐️ Veilig varen met kinderen

⭐️ Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer

⭐️ 9x Moestuinieren met kinderen