Heb je zin om met je kids een lekkere frisse duik te nemen in een (buiten)zwembad? Go-Kids heeft de 8 leukste (buiten)zwembaden in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen e.o voor je op een rijtje gezet. Zo kun je heerlijk afkoelen tijdens deze warme dagen! Check van te voren wel even de de zwembaden aangepaste maatregelen hebben vanwege het COVID-19

Buitenzwembad de Flierefluiter in Raalte

Zwem tip 1: De Flierefluiter Raalte 

De Flierefluiter in Raalte heeft volop waterpret! Voor waterpret leef je je uit in het zwembad en in het water-en-zand-speeltoestel. Ook zijn er waterspringkussens!  Bij heel warm weer zijn er nog meer waterpret activiteiten mogelijk zoals waterglijbaan en sproeiers.

Zwem tip 2: Zwembad de Koekoek in Vaassen

Wat is er lekkerder dan met water spelen als het mooi weer is? Daarom is het als de zon schijnt goed toeven op het buitenterrein van de Koekoek. Een waterspeelplaats met de meest uiteenlopende spuitelementen, fonteinen en leuke waterspeelattributen. Het buitenterrein is naast het SprayPark voorzien van een heerlijke ligweide met ligbedden en parasols, een tafeltennistafel, een basket, een pannakooi, springkussen, voetbalveld met goals, zandcourt voor beachvolleybal, beachsoccer, beachhandbal, air trampoline en een groot terras waar je heerlijk kunt relaxen! 

Buiten zwembaden Apeldoorn Deventer Zutphen

Zwem tip 3: Boschbad Apeldoorn

Het Boschbad (voorheen Kristalbad) ligt verscholen in de bossen van Apeldoorn. Een heerlijke omgeving voor een dagje uit! Op het terrein vind je een peuterbad, een groot recreatiebad en een wedstrijdbad. Het peuterbad heeft diverse speelattributen voor de kleintjes, het recreatiebad twee grote glijbanen (vanaf 7 jaar) en een groot speeltoestel en het wedstrijdbad twee duikplanken. Genoeg voor een heerlijk dagje vertier!

Zwem tip 4: Zwembad de Boskoele Gorssel 

Kom lekker spetteren in het buiten zwembad Boskoele in Gorrsel. Een heerlijk zwembad, geopend in de zomermaanden. Ook zijn er vaak veel leuke activiteiten voor kinderen! 

Buitenzwembaden Stedendriehoek - Apeldoorn Deventer Zutphen


Zwem tip 5: Zwembad de Berkel Almen

Zwembad de Berkel in Almen is een heerlijk zwembad om naar toe te gaan met je kids. Op de naast gelegen rivier kan je kano varen, waterfietsen of SUP-boarden. Materiaal is bij het zwembad te reserveren. Ook zijn er leuke trekkershutten om uniek te overnachten aan de rivier de Berkel.

Zwem tip 6: Zwembad De Schaeck Twello

Het buitenbad van De Schaeck in Twello heeft een 3-baans glijbaan, 2 duikplanken, een beachvolleybalveld en een grote zonneweide met een speeltuin en een airtrampoline. Dat klinkt toch heerlijk? Ook organiseert Zwembad de Schaeck vaak themadagen, zoals "baas hond zwemmen", "auto te water", "snorkelmiddag" en "zwem-7-daagse".

Buitenzwembaden in de Stedendriehoek

Zwem tip 7: Leussinkbad Laren

Het Leussinkbad in Laren is een prachtig openluchtzwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte, een apart peuterbad met spuitelementen voor de allerkleinsten en een grote glijbaan met plonsbad.

Zwem tip 8: Borgelerbad Deventer

Het Borgelerbad in Deventer beschikt over zowel een binnenbad en diverse buitenbaden (inclusief toffe glijbaan!). Het buitenbad is het gehele jaar (dus ook in de winter!) geopend voor banenzwemmen.

Recreatieplassen & waterspeelplekken op de Veluwe & Stedendriehoek

Zwemmen jullie graag in de buitenlucht? Dan hebben we de 9 leukste waterspeelplekken van de Veluwe en de Stedendriehoek voor kids voor je op een rijtje gezet. Check ze hier!

Lees ook:

* Hét leukste buitenspeelgoed vind je natuurlijk bij Go Kids!

* De leukste waterspelletjes bij warm weer 

* Maak je eigen ijsjes met vers fruit