Schoen zetten en pakjes avond. De kinderen gaan altijd fanatiek aan de slag met de wensenlijstjes voor Sinterklaas. Want het jaar is omgevlogen en over een paar weken komt namelijk Sinterklaas alweer vanuit Spanje naar Nederland! 

Heb je als ouder inspiratie nodig voor leuke Sinterklaas cadeaus voor de kinderen? Go-Kids helpt je met wat leuke speelgoed tips. Let op dat je je bestellingen op tijd doet. Door de verwachtte hoeveelheid krijgen de bezorgers het extra druk! 

 

De 10 leukste Sinterklaas cadeaus voor kinderen

1) TYBO Tie-Dye Ontwerpstudio

Kindvriendelijke Tie-Dye zonder te knoeien! Altijd al een kledingstuk of tas willen verven met tie-dye? Dit is de unieke tie-dye ervaring voor kinderen zonder te knoeien en iedere keer weer met een fantastisch resultaat. De unieke gepatenteerde magische mengbol is eenvoudig te gebruiken door de handige zelfsluitende spuitgaten. Schroef daarna eenvoudig de boven- en onderkant los om door te kunnen spoelen met koud water, terwijl de kleine handen verfvrij blijven.

Sinterklaas cadeaus voor kids

2) LEGO Friends Panda Jungle Boomhut

Help Mia en Olivia bij het verzorgen van de 3 schattige, geredde panda's in deze coole jungle boomhut. Geef de panda's te drinken met het babyflesje totdat ze weer helemaal zijn hersteld. Verzamel bamboe dat ze kunnen eten in het karretje. Weeg ze op de weegschaal en laat ze los in de boomhut zodra ze een gezond gewicht hebben. Ze kunnen op de schommel spelen of aan het klimrek slingeren. Als ze vallen, stop je ze in het bubbelbad en schrob je ze helemaal schoon!

Sinterklaas cadeau Kids

3) LEGO Super Mario Avonturen

Met deze LEGO® Super Mario™ Avonturen met Mario startbaan (71360) kunnen kinderen spelen als hun favoriete personage in de echte wereld. De set bevat een LEGO Mario™ figuur die via de lcd-schermen en de luidspreker direct reacties geeft. Spelers kunnen virtuele munten verdienen door met LEGO Mario van de Startbuis naar de Vlaggenmast te gaan via draaiende platforms en wolkenplatforms, het ?-blok en supergevechten met de Goomba en Bowser Jr. speelgoedfiguren. Verplaats de stenen om nieuwe levels te maken en probeer ze te voltooien.

Cadeau Sinterklaas

4) Ticket to Ride Europe - Bordspel

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken? In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar.Dit populaire bordspel is een makkelijk aan te leren spel met diverse onvoorziene plotwendingen, zodat de uiteindelijke winnaar tot op het laatst onbekend blijft. Spanning en plezier voor het hele gezin.

sinterklaas inspiratie

5) GraviTrax® Starter Set - Knikkerbaan

Met het GraviTrax Starter Set kogelbaansysteem kan je je eigen knikkerbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax knikkerbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier!

sinterklaas cadeau

6) L.O.L. Surprise! Remix OMG Kitty K - Modepop

O.M.G., wij zussen zijn klaar om het podium op te stappen, maar alle spullen voor onze - So Extra - Tour zijn geremixt, van onze muziek tot onze mode. We roepen de hulp in van alle B.B.'s om samen met onze crew een concert te geven waarvan het dak eraf gaat. We staan sterk met een frisse sound, uitbundige mode en supervette moves en doen wat we het beste kunnen: geweldige muziek maken en die vibe remixen.

sinterklaas inspiratie\

7) Melissa & Doug dokter speel-set - Multi

Alles wat kinderen nodig hebben om patienten beter te maken. Doos met 25 delen inhoud waaronder stethoscoop, bloeddrukmeter, spuit, tasje, potjes, herschrijfbare kaartjes. badge en nog veel meer. Zo leren kinderen ook dat een bezoekje aan de dokter eigenlijk helemaal niet eng is!

8) Mega Bloks Muzikale Boerderij - Constructiespeelgoed

Ontdek muziek, dierengeluiden en de kleuren terwijl je een boerderij bouwt voor de 4 superschattige vriendjes op het erf. Bouw een silo, draai aan de windmolen en speel met de schuurdeuren die open- of dichtzwaaien. Of je bouwt een paard, koe, kip of lammetje. Zet elk dier op zijn eigen bijpassende muziektoets om te horen wat hun speciale geluid is. En terwijl je daarmee bezig bent, leer je ook nog alle kleuren kennen. Druk nog een keer op de toetsen - dan krijg je nog meer muzikale verrassingen en geluiden te horen!

sinterklaas

9) Play-Doh Koekjestoren - Klei Speelset

De waanzinnige weersverwachting voor vandaag: er valt Play-Doh-hagel! Kleine bakkers in de dop maken namaaklekkernijen met de Play-Doh Koekjestoren speelset en versieren de lekkernijen met knotsgekke kleihagel in verschillende vormpjes. Van klassieke rondjes en sterren tot dwaze "koekjes" met maffe emoji-gezichten; bak nepkoekjes op 15 verschillende manieren met de koeksteekvormpjes, roller met stempels en vormpjes. Als je 3 lagen knotsgekke "koekjes" op de 30 cm hoge toren hebt gelegd, is het tijd voor een hagelverrassing! Haal de hendel over en bestrooi je namaakkoekjes met nephagelslag in de vorm van de maantjes, sterren en hoefijzers. Andere Play-Doh-tools in deze speelbakset zijn speelgoedkeukenaccessoires zoals een deegroller, een snijroller en een versiertool om fantastisch fantasierijk glazuur en toppings mee te maken.

sinterklaas inspiratie

10) KidKraft Farm to table Houten Speelkeuken

Je kleine foodies hebben heerlijk speelplezier met de Farm-to-table speelkeuken met gemakkelijke EZ Kraft Assembly™! Kinderen kunnen hun groene vingers aan het werk zetten met de bloembak met wortels en rode uien voor het raam. De groente kan worden geoogst en op de snijplank in stukjes worden gesneden. Kinderen zijn dol op het knapperige geluid bij het snijden van de groenten. Die kunnen ze daarna bakken op de kookplaat met bewegingssensoren voor licht en geluid. Leer hoe belangrijk het is om je handen te wassen voor en na het koken in de ruime landelijke gootsteen, met licht en het geluid van stromend water! De kleintjes leren hoe ze keukenspullen kunnen opruimen in een grote koelkast met een ijsmaker die speelgoedijsblokjes maakt, en twee opslagkratten met houtprint. De meegeleverde spatel en pannen hangen op haakjes en de kleine chefs kunnen op een groot krijtbord hun dagschotels aankondigen. Een keuken om mooie herinneringen te creëren. De gemakkelijke snelle montage met innovatieve EZ Kraft Assembly™ zorgt voor minder bouw- en meer speeltijd!

sinterklaas inspiratie |

Liefs,
Judith

Deze blog bevat hier en daar affiliate links. Dat betekent dat wanneer jij via een link uit mijn blog naar een webshop gaat en daar iets koopt, ik daarvoor een kleine commissie krijg. Dat kost jou niks extra's en je helpt mij ermee🧡

SpeelgoedSpeelgoed