DAGJE UIT GETEST: Wat een super leuke dag hebben wij gehad. Wij hadden het geluk dat we een outdoor uitje mochten testen bij Multi Fun Bussloo.

Maar ja, daar is zoveel leuks om uit te kiezen. Wat gingen wij doen? Een moeilijke keus:

  • voetgolf
  • minigolf USA
  • pitch & putt
  • voetballen 
  • klootschieten

Gelukkig konden wij nog even nadenken. We werden warm ontvangen op het terras bij het prachtige sfeervolle clubgebouw met verwarmd terras. Hier startten wij onze dag met een lekker drankje. Je kunt er trouwens ook genieten van een hapje van de kaart als je zin hebt in wat lekkers.

Pitch&putt

De kinderen waren er toch al gauw uit, ze wilden graag minigolfen. Dit lijkt op midgetgolf, alleen zijn de banen veel ruimer en uitdagender van opzet.

Minigolf USA bij Multi Fun Bussloo

We haalden bij de balie de golfclubs en de ballen op en werden door het vriendelijke personeel meegenomen naar de start van de Minigolf USA baan. We kregen hier nog een korte maar duidelijke uitleg. Maar eigenlijk spreekt het wel voor zich. Na een grapje tegen de kinderen van de beste man werden wij de baan opgestuurd. Succes!

Pitch&putt

Midgetgolf versus minigolf USA

Nou die aanmoediging hadden wij wel nodig. Want wat een uitdagende banen lagen er voor ons. De holes zijn hier veel langer dan de standaard midgetgolfbanen in Nederland. Minigolf lijkt dus op midgetgolf, alleen de banen zijn veel uitdagender, afwisselender en zeker veel moeilijker. Zo leuk.

Pitch&putt

Minigolf spelen bij Multi Fun

We startten natuurlijk bij Hole 1: Up en down. Even oefenen op de juiste techniek, hoe houd je een club vast en hoe hard moet je slaan. Maar na een paar keer oefenen kon ons echte spel gaan beginnen.

Pitch&putt

We hadden een formulier meegekregen voor de puntentelling. Dus een spannend wedstrijdje. Er is een speciale puntentelling voor kinderen, zodat zij wel een eerlijke kans maken tegen volwassenen. En ik kon sowieso nog niet zo gemakkelijk van ze winnen, want er zitten echt flink pittige banen tussen.

Pitch&putt

Uitdagend golfen voor kinderen en volwassenen

Elke baan bood ons weer nieuwe uitdagende obstakels. En door de prachtige combinatie van natuurlijke elementen waanden wij ons haast even op vakantie! Superrelaxed Minigolfen dus!

Pitch&putt

Het schijnt mogelijk te zijn om op een paar banen een hole in one te slaan, maar op de meeste banen ben je blij met een score van 3 of 4 slagen. De banen hebben ook speciale dubbele greens en bij eigenlijk elke baan moet je vooraf een plan maken.

Pitch&putt

Ondertussen waren wij al aangekomen bij Hole 10: Long way of short cut

De meeste holes kunnen op meerdere manieren gespeeld worden. Allen uniek en ook voor de gevorderden is er door de dubbele hindernissen veel uitdaging.

In verband met het onstuimige weer was het een rustige dag, voor ons dus heerlijk alle ruimte om rustig te kunnen spelen. De banen zijn sowieso ruim opgezet en met al het groen ertussen is het een fijne plek voor een dagje uit.

Een ideaal dagje uit met de familie bij Bussloo

De kinderen hadden er geen tijd voor, het spelen was zo leuk. Maar mocht je bijvoorbeeld oudere familie leden hebben kunnen zij ook prima meedoen of gewoon toe kijken. Overal tussendoor staan bankjes en ook is het mogelijk om tussendoor wat te drinken.

Ook voor mindere dagen is dit een super leuk uitje. Zolang het maar droog is kun je al fijn spelen. Wij gaan binnenkort vast snel weer spelen.

Wanneer ga jij een keer?

Meer info en reserveren! ➤

Liefs Judith & Kids