Skateboard Workshops bij Skatepark De Canyon

Skateboarden wordt steeds populairder en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is zelfs toegevoegd aan de Olympische Spelen van 2020!

Burnside uit Deventer organiseert samen met Younger at Heart 4 skateboard workshops in Skatepark 'De Canyon' in Zutphen. Speciaal voor de jeugd van 7-15 jaar oud.

Je bent samen met papa, mama, oma of opa van harte welkom op maandag 20 mei om 15.30 uur voor de eerste les. Er zijn voldoende skateboards en helmen aanwezig, dus iedereen kan mee rollen.

De kosten bedragen € 35,00 (excl. BTW) voor vier lessen: 20 mei, 27 mei, 3 juni en 17 juni. Graag van tevoren opgeven via: https://www.youngeratheart.nl/diyshop.nl/product/skateboardles/

Dus voor wie een keer de sfeer wil proeven van het skateboarden, is dit hét moment. Leer steppen, sturen (kickturns), van obstakels afrijden (indroppen), de ideale houding en springen (de ollie), Bluntjes, Fakies, 360 flips en Tweenyflurks.

Locatie: Skatepark 'De Canyon', Canadasingel, Zutphen.
Bij slecht weer, regen en wind vangt wordt er binnen gerold op de indoor Younger at Heart-miniramp aan de Litauensetraat 6D in Zutphen.

Dus: trommel je vrienden en vriendinnen op, en kom lekker meedoen!