Sallandse Voetbaldagen 2019

Ben jij deze zomervakantie op zoek naar onvergetelijke voetbaldagen: de hele dag voetbal gecombineerd met outdoor activiteiten? Dan zijn de Sallandse Voetbaldagen echt iets voor jou!

Er liggen veel uitdagingen op jou te wachten en niet alleen op het gebied van voetbal!

Voetbal uitdagingen

Tijdens de trainingen worden jouw voetbalvaardigheden verbeterd. Daarbij is er vooral veel ruimte voor plezier. Weet jij het beste uit jezelf te halen in de enorme voetbalboarding? Of ben jij meer in je element als beide teams zélf in een bal zitten tijdens het spectaculaire bubbelvoetbal?

Outdoor uitdagingen

Ben jij een echte avonturier die de 7 meter hoge, adembenemende trapezesprong uitprobeert of die hoog tussen de bomen op de wankelende treden van het hoogteparcours klimt? Of voel jij je meer een vis in het water, dan een vogel in de lucht? Probeer dan het eiland te bereiken via moeilijk begaanbare bruggen. Kom jij droog op het eiland aan? Daarnaast is het natuurlijk nog genieten geblazen tijdens het boogschieten, blaaspijpschieten en rondjes maken op de bikesteps!

Locatie

De Sallandse Voetbaldagen vinden plaats bij Summercamp Heino, Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe.

Data, Prijzen & Aanmelden

Sallandse Voetbaldagen Dagkamp

Het Sallandse voetbaldagen Dagkamp vindt plaats van 15 t/m 18  juli 2019 van 09.00 - 18.30 uur en is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 7 en 13 jaar. Deelname is al mogelijk vanaf twee dagen.

4 Dagen voetbalplezier, € 134,-, aanmelden via: https://bit.ly/2GBtEZ1
3 Dagen voetbalplezier, € 106,75, aanmelden via: https://bit.ly/2GD89qI
2 Dagen voetbalplezier, € 84,50, aanmelden via: https://bit.ly/2GD7ZQ8

De prijzen zijn inclusief:

  • Twee voetbaltrainingen per dag
  • Outdoor activiteiten
  • Dagelijks lunch en avondeten
  • Een voetbaltenue
  • Toegang tot alle faciliteiten op het park
  • Nieuwe voetbalvrienden
  • Heel veel (voetbal)plezier

Sallandse Voetbaldagen = plezier, (voetbal)activiteiten en vriendschap!

PS: Er is ook een Sallandse Voetbaldagen Slaapkamp. Dit kamp vindt plaats van 20 t/m 22 juli 2019. Meer informatie over dit kamp vind je op: https://bit.ly/2VFcli6