Feestelijk openingsweekend ‘Op ons Boerenerf’

De activiteiten van ‘Op ons Boerenerf’ in Lemelerveld gaan weer open. De Boer’n Xpeditie en het Groot Sallands Maïsdoolhof staan zaterdag 13 en zondag 14 juli in het teken van een feestelijke opening voor jong en oud!

Het maisdoolhof is dit jaar weer totaal anders. De nieuwe route zorgt ervoor dat je weer flink kunt verdwalen, maar ook de nieuwe opdrachten zorgen voor actie en plezier! Daarnaast is de speelweide uitgebreid, zodat de kinderen na het dwalen nog meer kunnen spelen. 

Tijdens de Boer’n Xpeditie gaat elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit boerenpaspoort hebben bevat leuke opdrachten, spelletjes en weetjes over de boerderij! Ook zijn er weer nieuwe (educatieve) spelletjes te ontdekken onderweg.

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs! Ook zullen er extra speelactiviteiten zijn voor de kinderen, zoals o.a. een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang zullen alle kinderen nog wat lekkers ontvangen!

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 13 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd! Beleef het doolhof op een griezelige manier! 

Adres: Vilstersestraat 28 te Lemelerveld