Koningsdag in de gemeente Hellendoorn

Koningsdag in Daarle

In Daarle vindt op vrijdagavond 26 april om 20.00 uur de jaarlijkse playbackshow plaats.

Op 27 april begint 's middags om 13.30 uur een zeskamp, met aansluitend een feest.

Kijk voor meer informatie op: www.feestcommissiedaarle.nl

Koningsdag in Daarlerveen

Op vrijdag 26 april kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd van 16.00 - 18.00 uur cupcakes versieren bij Kulturhus 't Trefpunt, Gerard Nijlandstraat 2a in Daarlerveen.

Van 18.00 - 20.00 uur kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 bij 't Trefpunt genieten van een leuke film.

Op Koningsdag zelf, op zaterdag 27 april, start om 14.00 uur een Fietspuzzeltocht. De start is, wederom, bij Kulturhus 't Treftpunt.

Koningsdag in Haarle

De verjaardag van de koning wordt in Haarle gevierd met een ochtend vol met spel en plezier! Je kunt met een groepje meedoen aan een vossenjacht, er staat een stormbaan, Fresz Joy komt schminken en glitter tattoo’s zetten, en aan het eind is het tijd om een uurtje lang los te gaan bij de kinder-konings disco! Voor alle kinderen is er ranja en iets te snaaien.

Je kunt komen spelen van 10.00 - 12.30 uur. Locatie: Eetcafé De Droadnagel, Molenweg 8, 7448 RE Haarle.

Meedoen is GRATIS!

Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/2UTOw5K

Koningsdag in Hellendoorn

In Hellendoorn is het 2 dagen feest op het Oranjeplein.

Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/2VL5twp

Koningsdag in Nijverdal

27 April om 10.00 uur: aubade op het Henri Dunantplein voor de feestelijke opening van Koningsdag. 

Hierna starten alle activiteiten in het centrum van het dorp: grootse Nijverdalse vrijmarkt, alle winkels zijn geopend en er is veel muziek en vertier in de straten. In samenwerking met Advendo is er een leuk programma in elkaar gezet op het Henri Dunantplein met ’s morgen optredens van leerlingen van de Pop Rock Factory en ’s middags van de Sofa Rockers. Maar ook is er Advendo’s Rad van Avontuur en allerlei activiteiten voor de kinderen: spellen, schminken, eendenbak en een springkussen). Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

Koningsdag in Noetsele

Gezellige rommelmarkt met live-entertainment, en een kinder- en horecaplein, van 09.00 - 14:00 uur. Locatie: Holterweg (gedeelte vanaf de Bote van der Walstraat tot het veldje bij de Korenweg), de Bote van der Walstraat, Wolterskampweg (tot aan de H.A. Hartholtstraat), de H.A. Hartholtstraat en een gedeelte van de Schansertweg.