De leukste 3+ kinderfilm in Deventer

Ook nu draait er weer een super mooie 3+ kinderfilm bij Filmhuis MIMIK in Deventer.

De nieuwe avonturen van het Molletje 

Deze klassiekers van regisseur Zdenek Miller uit de jaren zestig en zeventig zijn flink opgepoetst en opnieuw samengesteld om een nieuwe generatie kinderen te betoveren. Een verzamelprogramma van de bekende Tsjechische korte tekenfilms over het Molletje en zijn vriendjes. 

 • Het Molletje en de radio
  In het bos struikelt het Molletje over een radio. Nieuwsgierig als hij is, probeert hij het toestel uit.
 • Het Molletje en de zoo
  Wanneer het Molletje uit zijn tunnel boven de grond komt, blijkt hij in de dierentuin beland te zijn. Hij gaat op ontdekkingstocht en komt de grappigste diersoorten tegen, maar ook een gigantische leeuw met tandpijn.
 • Het Molletje en de bulldozer
  Op een dag wordt het bos van het Molletje opgeschrikt door een bulldozer die alles op zijn weg verwoest. Onze vriend vreest voor zijn mooie bloemen en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om ze te redden.
 • Het Molletje en de egel
  Het Molletje werkt hard. Hij graaft en zeult met zware stenen terwijl de egel ligt te zonnen. Het Molletje zou zijn hulp best goed kunnen gebruiken, maar durft hem niet te storen nu hij slaapt…
 • Het Molletje en de telefoon
  Het Molletje hoort een geluid dat hij nog nooit gehoord heeft : een rinkelende telefoon! Omdat hij denkt dat de telefoon een turntoestel is, doet hij eerst wat lenigheidsoefeningen.
 • Het Molletje en de lucifers
  Het is herfst en de kastanjes vallen van de bomen. Het Molletje stoot op een luciferdoosje dat verstopt ligt onder het gele bladerdek. Maar waarvoor dient dit vreemde voorwerp nu? * Het Molletje als fotograaf Het Molletje koopt een fototoestel en roept meteen zijn vrienden om te komen poseren. Maar doet het toestel het wel?

MIMIK film- en openingstijden

Kinderfilms draaien meestal op woensdag, zaterdag of zondag. Maar in de vakantie is er elke dag een film te zien bij MIMIK. Wil je precies weten wanneer en hoelaat de film begint. Check dan even de oranje knop!

Meer info en reserveren?

Kinderfilm MIMIK 2022

De mooiste kinderfilms die je gezien moet hebben!