Dinopark Twente

Dinopark Twente

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug. Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar.

Voor de terugkeer van de laatste dino zijn de doktoren nog op zoek naar een unieke formule. Deze formule is vele jaren geleden al bedacht door dokter Mirando en verstopt op het terrein van de vliegbasis. Kom jij naar het vliegveld om de doktoren te helpen! Ga jij mee op zoek naar de unieke formule om ook de laatste dinosoort terug te laten keren? Durf jij het grote hek door om te midden van alle dino’s op zoek te gaan naar alle antwoorden? Vind de cijfers en kraak de code in de winkel en neem jouw eigen dino Ranger Diploma mee naar huis!

Bestel hier je tickets

Slapen tussen de Dino's

Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar. Deze zomer is daar voor  enkele nachten een speciale camping voor de echte avonturiers. Er is alleen plek voor maar een beperkt aantal durfhalzen! Geniet overdag van Dinopark Twente en neem je eigen koepeltent mee. Zet hem einde middag op op de vliegbasis en ga onder begeleiding van de doktoren s’nachts achter het hek op zoek met jouw lampje naar de prehistorische nacht dino’s. De prijs is inclusief dino burgers in de avond en dino eieren eten in de ochtend. Pas wel op, we organiseren deze camping maar twee nachten per week en er zijn maar een beperkt aantal staanplaatsen!

Dinopark Twente is van 13 juli t/m 25 augustus op Vliegveld Twente,  Vliegbasis Twente.

Voor meer info bezoek je de website van Dinopark Twente. 

https://www.dinopark-twenteairport.nl

Extra tip: Dinoroute in de binnenstad van Enschede

Ga voor of na je bezoek aan het Dinopark nog even gezellig de stad van Enschede in, en loop meteen de Dino route. 

In de Dino-route in het centrum van Enschede, volgen kinderen een route en verzamelen daarmee letters. Het start- en eindpunt is bij Concordia, daar kan ook het route-boekje afgehaald worden. Als de kinderen alle letters hebben verzameld kunnen ze het boekje weer inleveren bij Concordia en ontvangen ze een heus diploma! Onderweg ontvangen ze een leuke kleurplaat en andere verrassingen op elke locatie. Meer info op de speciale website: www.dinoroute.nl