Neem je kind eens mee naar een dansvoorstelling, concert of muziektheater. Kinderen zijn echt nooit te jong om te kunnen genieten van culturele uitjes.

Ontdek samen de magie van een filmhuis, bibliotheek of bioscoop in Deventer. Kinderen kunnen helemaal opgaan in een verhaal of fantasiewereld. Kom, luister, kijk en geniet!

Theaters en schouwburgen in Deventer

In Deventer zijn er twee theaters te vinden. Het theaterseizoen start weer vanaf september 2022 maar in veel gevallen is de agenda al gevuld en zijn de voorstellingen reeds te reserveren.

1. Theater MIMIK Deventer
Theater in Deventer

Mimik Deventer is het leukste theater aan de IJssel. Bij MIMIK zie je bijna 100 bijzondere theatervoorstellingen per seizoen. En daarvan is een prachtige selectie voor kinderen. Ieder jaar in mei maken zij het programma voor het komende seizoen bekend. Theaterprogrammeur Sanne zoekt de pareltjes uit voor jou en brengt ze naar Deventer. 
>> Check de agenda!

2. Deventer Schouwburg

Bij de Deventer Schouwburg kun je kiezen uit een uitgebreid programma-aanbod met ook speciale voorstellingen voor Jeugd & Familie.

 

Bioscopen en filmhuizen in Deventer

Kies een leuke kinderfilm of bezoek eens een film première met kinderen. Zeer indrukwekkend zo'n groot scherm en overal geluid om je heen. Check de agenda voor de actuele films.

3. Filmhuis Mimik Deventer

Filmhuis, bioscoop en theater in Deventer
Filmhuis MIMIK is cultureel uitgaan in Deventer. Elke week worden er hier de leukste kinderfilms vertoond. En in de vakantie zijn er leuke activiteiten voor kinderen.
>> Check de agenda!

4. Vue Cinema Deventer

Bij Vue Cinema Deventer ga je met de roltrap naar boven om bij de Vue Bioscoop in de Boreel uit te komen! 

 

 

Log In