Landal Adventure Game

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Ga je binnenkort naar een vakantiepark van Landal GreenParks? Download dan de nieuwe, toffe game en ga op een digitale speurtocht door de natuur op het vakantiepark. Hoe tof is dat?

Dit kun je allemaal doen:
  • De boomhut van je dromen bouwend
  • Je creatie in augmented reality bekijken
  • Deel je creatie via #OntdekLandal en win een toffe prijs

Download tijdens je verblijf gratis de nieuwste app Landal Adventure
De innovatieve app Landal Adventure kun je gratis downloaden in de stores voor iOS en Android. Je kunt de game spelen tijdens een verblijf op alle ruim 90 vakantieparken van Landal GreenParks in binnen- en buitenland. Ga op expeditie, verzamel grondstoffen en bouw de boomhut van je dromen.

Meer tips & tricks?
In het Landal Adventure-boek staan te gekke extra tips & tricks voor nog meer speelplezier. Hierin vind je een overzicht van alle grondstoffen, voorbeelden van coole boomhutten, een Gouden Mystery Box met specials zoals een gameroom en discovloer. En met het boek kun je ook na je verblijf doorbouwen aan je boomhut. Het Landal Adventure-boek is te koop op het vakantiepark

Deel en win een avontuurlijk verblijf in een échte boomhut
Is je droomboomhut af? Deel samen met je ouders een foto van jouw creatie in augmented reality via #OntdekLandal. Wie weet overnachten jullie straks samen in een échte boomhut op Landal Miggelenberg!

EnzoKnol op expeditie met Landal Adventure
Ook influencer EnzoKnol is fan van de nieuwe gave app Landal Adventure! Bekijk hoe EnzoKnol op expeditie gaat over het vakantiepark en zijn droomboomhut bouwt.

Klik hier voor de leukste Landal Parken!

Log In