Binnen spelen in Deventer Salland tijdens de Herfstvakantie 2019

Air Fantasy - Springkussen Paradijs Warnsveld

Komen jullie in de Herfstvakantie ook een gat in de lucht springen tijdens Air Fantasy - Springkussen Paradijs in Warnsveld?! Sporthal de Kei staat op 21 en 22 oktober vol springkussens, attracties en meer. De kids zijn uren zoet met klauteren en springen op de meest bijzondere springkussens. Lekker actief en uitdagend.

Air Fantasy is een uniek en betaalbaar uitje voor kinderen in de basisschool-leeftijd. Op 21 en 22 oktober 2019 geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Extra: op beide dagen van 13.00 - 15.00 uur is er ook een Ballonnen Clown aanwezig!

Locatie: Sporthal de Kei, Bussenweide 2 in Warnsveld; met voldoende zitgelegenheid en horeca. 

Entree

  • 0-2 jaar: € 1,-
  • 3-12 jaar: € 5,-
  • Ouders/verzorgers: gratis

Meer info: https://bit.ly/2m0hcKr

Speelboerderij de Flierefluiter

Bij de Flierefluiter kun je je deze herfstvakantie helemaal uitleven op één van de allernieuwste augmented reality trampolines, de allernieuwste vorm van interactief spelen. Spring zo hard je kan om de highscore te halen!

En natuurlijk skelter je in opa's nieuwe trekkerweide, leef je je uit in de allergrootste indoor zandbak van Overijssel en kun je lekker knuffelen met de dieren van de kinderboerderij.

Ballorig Wijhe

Bij Ballorig Wijhe zijn er heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er springen op de mega trampoline en klimmen op de klimwand (vanaf 8 jaar) . Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. Uiteraard is er bij Ballorig een uitgebreide catering aanwezig.

In de vakanties worden er vaak extra activiteiten georganiseerd zoals knutselen en of schminken.

==>> https://go-kids.nl/deventer-salland/erop-uit/indoor-speelparadijs-ballorig-wijhe

Log In