Wat super leuk dat jij geïnteresseerd bent om ambassadeur te worden van Go-Kids Veluwe en/of Go-Kids Stedendriehoek. Je bent vast nieuwsgierig naar wat het allemaal in houdt.

Go-Kids vacature ambassadeur

Je hebt natuurlijk de vacature zien langs komen, dus je kent ons al wel. Maar toch nog even in het kort: Wat is Go-Kids. Go-Kids is hét adres wanneer je op zoek bent naar leuke uitjes, kinderactiviteiten en handige adresjes in de regio. En dat niet alleen, je kunt er ook de leukste kinderfeestjes vinden, sportproeven en de laatste deals en activiteiten voor kids bekijken.

Waarom kiezen mensen voor Go-Kids
Via ons platform willen we graag (groot)ouders en verzorgers kennis laten maken met alle leuke dingen in onze regio. En hen inspireren om minder voor de hand liggende uitjes en activiteiten te bezoeken. Go-Kids is dé plek om samen met je kids de regio te beleven. Ons doel is om mensen de deur uit te krijgen, en de regio te laten ontdekken, ook op het gebied van cultuur- sport- en natuurbeleving. Echt alle kinderen en gezinnen, dus naast betaalde uitjes bij ondernemingen promoten wij ook uitjes in de natuur of gratis activiteiten bij organisaties of verenigingen.

Regionale aanpak Go-Kids platform
Go-Kids is een landelijk platform bestaande uit 26 regio's. Elke regio heeft een eigen site, social media, nieuwsbrieven, regionale activiteiten en uniek Go-Kids aanbod op cultureel en sportief terrein. Het regionale platform wordt beheerd door een Franchisenemer en deze wordt geholpen door ambassadeurs, allen woonachtig in de desbetreffende regio, want alleen zo kun je het beste tips voor leuke regionale adresjes en unieke uitjes geven. 

Go-Kids Lidmaatschap
Ondernemers in de regio kunnen lid worden bij Go-Kids, om zo hun activiteiten kenbaar te maken aan de doelgroep. Ze kunnen daarbij gebruik maken van alle kanalen die Go-Kids biedt: het Platform, de Agenda, Kinderfeestjes, Deals, Kaart, Nieuwsbrieven, Social Media, Specials en Promoties.
Met meer dan 100.000 landelijke website bezoekers per maand, waarvan 6.000 bij de Veluwe en 4.000 in de Stedendriehoek is Go-Kids een serieuze speler in dit segment. Go-Kids is bij ondernemers ook al echt een begrip in de regio en bedrijven hebben steeds meer vertrouwen in onze website om meer gezinnen te bereiken.

Ambassadeur Go-Kids

Ambassadeur Go-Kids

Heb jij een groot netwerk in de regio? Spreek jij regelmatig ondernemers voor wie een lidmaatschap bij Go-Kids interessant kan zijn? Of ga jij regelmatig met je kinderen op pad? Weet jij de leukste uitjes te vinden voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Word dan Ambassadeur van Go-Kids. Door Go-Kids te helpen met het uitbreiden van haar leden, ontvang je een leuke vergoeding. Als ambassadeur ontvang je namelijk 30-50% van een afgesloten lidmaatschap.

Taken ambassadeur
Als ambassadeur ga jij op zoek naar leuke uitjes, kinderactiviteiten, handige adresjes en kinderfeestjes in de regio. Je legt contact met ondernemers en sluit lidmaatschappen af. Maar zoekt ook naar goedkope of gratis uitjes en speelplekken om alle gezinnen de kans te geven een leuke dag te beleven.

Ik ben op zoek naar
👉🏻 iemand die graag op zoek gaat naar leuke uitjes in regio Veluwe en/of Stedendriehoek
👉🏻 iemand die graag met de kids op stap gaat of andere kinderen een leuke dag wil geven
👉🏻 iemand die dol is op social media en online verbinding
👉🏻 iemand die contacten wil leggen met ondernemingen en bedrijven wil bezoeken
👉🏻 iemand die samenwerkingen aan wil gaan en nog meer bedrijven aan Go-Kids wil verbinden

 
Tijdsinvestering ambassadeur

Hoeveel tijd je wilt gaan besteden aan Go-Kids is helemaal aan jezelf. Ik zelf besteed elke week tussen de 9-24 uur aan Go-Kids. Een lekker ruime marge. Je kunt namelijk echt werken waar en wanneer je maar wilt. Zo ben ik zelf eigenlijk elke schoolvakantie wel vrij en als een van mijn kinderen een bijzondere dag heeft ben ik daar bij aanwezig.

We gaan samen overleggen wat jouw ideeën qua tijdsinvulling zijn en maken hier afspraken over.

Vergoeding ambassadeur
Ik vertelde net al dat je een vergoeding krijgt als ambassadeur. Hoeveel dat is dat ligt aan jezelf. Als je alleen maar gratis activiteiten opzoekt en promoot verdien je geen geld. Het levert je dan wel een hele leuke hobby op en vrolijke kinderen. Want heel veel leuke uitjes doen, dat gaan je kinderen namelijk wel geweldig vinden. Of misschien heb je zelf nog geen kinderen, maar help je graag mee om andere kinderen een fijne tijd te bezorgen.
En jij kunt jezelf helemaal uitleven in het schrijven van leuke blogs, mooie foto's maken of het schrijven van social media berichten om mensen enthousiast maken voor een leuk uitje.

Wil je er meer uithalen dan alleen een leuke hobby, wil je echt geld verdienen, dan zul je serieus aan marketing moeten gaan doen. Go-Kids is bij ondernemers al echt een begrip in de regio aan het worden en bedrijven hebben steeds meer vertrouwen in onze website om meer gezinnen te bereiken. Je zult dan wel flink aan de bak moeten om onze lidmaatschappen te verkopen. Het is een moeilijke tijd voor veel ondernemers, kun jij bedrijven uitleggen waarom het juist nu zo belangrijk is om met ons in zee te gaan?

Maar misschien is geld verdienen helemaal niet je uitgangspunt. Misschien ben je juist op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding van je vrije tijd. Dan kun je natuurlijk vooral op zoek naar uitjes die jouw eigen kinderen leuk vinden of waar jij zelf blij van wordt.

Niet elke ondernemer wil een lidmaatschap bij ons afsluiten, maar eigenlijk komen we wel overal gratis naar binnen. Krijgen we kijkjes achter de schermen, mogen we bij speciale activiteiten aanwezig zijn en maken we de leukste dingen mee. 

Aan jou de keus hoe jij je ambassadeurschap vorm wilt gaan geven. Hoe dan ook ga je een geweldige leuke tijd tegemoet.

Belangrijk: je komt niet bij mij in loondienst - het gaat om een samenwerking waarbij jij als zzp'er met mij gaat samenwerken. Hoe dit precies vorm gaat krijgen zullen wij dan samen overleggen.

Go-Kids Ambassadeur worden
Wil jij nog steeds ambassadeur van Go-Kids Veluwe of Stedendriehoek worden? Ben jij mijn ideale partner? 

Wil jij …
👉🏻 lekker zelfstandig aan het werk?
👉🏻 zelf bepalen wat je wanneer doet?
👉🏻 helemaal gaan voor het groot maken van Go-Kids in de regio?
👉🏻 jezelf ontwikkelen op het gebied van marketing en SEO

Ben jij …
👉🏻 graag bezig met leuke uitjes voor kids tot 12 jaar?
👉🏻 
digitaal en communicatief sterk?
👉🏻 enthousiast, spontaan en eerlijk
👉🏻 toe aan een nieuwe uitdaging?

Heb jij …
👉🏻 enkele uren per week écht de tijd om actief aan de slag te gaan?
👉🏻 de drive om commercieel bezig te zijn?
👉🏻 de financiële ruimte om te werken met geen of een onzeker inkomen?

Dan zouden wij weleens een ideale match kunnen zijn! 

Nog steeds nieuwsgierig en wil je meer weten?

Ben je nog steeds enthousiast, heb je er nog steeds zin in en wil je nog meer weten over jouw mogelijkheden als Ambassadeur van Go-Kids Veluwe en/of Stedendriehoek? Dan wil ik graag een keer met je in gesprek. 

Mail mij op judith@go-kids.nl of bel met 06-17078356, dan maken we een afspraak

Ik spreek je hopelijk gauw!
Enthousiaste groet, 

Judith

 

 

Log In