Zwemles Dordrecht - Sportboulevard Optisport
Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Zwemles 

De meeste kinderen vinden het heerlijk om zich in het water te begeven. Maar op een bepaald moment is het verstandig het kind te leren zichzelf te redden in het water. Dit is niet alleen belangrijk, maar ook hartstikke leuk natuurlijk!

Zwemlessen in Dordrecht, bij Optisport Sportboulevard

Geef je je zoon of dochter op voor zwemlessen bij Optisport, dan geef je ze op voor het grote wateravontuur

Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. 

Bij de start van het traject krijgen de kinderen een paspoort en een echte schatkist. Gedurende de zwemlessen kunnen ze edelstenen verdienen voor in deze schatkist, en zegels voor in het paspoort. Zo wordt het zwemmen nog leuker! Natuurlijk wordt een diploma op een speciale manier beloond, namelijk met een medaille, die een mooi plekje krijgt in de schatkist. En bij het behalen van het C-diploma wacht de aller-aller-aller-grootste beloning... de Reuze Robijn

 

 

Behalve voor zwemles kun je bij Optisport Sportboulevard ook terecht voor een actief gezinsuitje, voor baby- en peuterzwemmen en voor zwangerschapszwemmen.

 

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor