Video van Sint voor een magisch Sinterklaasfeest

Gordijnen dicht, kachel aan, pepernoten op tafel, pyjamaatjes aan, glaasje drinken erbij en de televisie aan.
Een magisch verhaal over Sinterklaas, wat zou er dit jaar toch allemaal weer gebeuren?
De spanning neemt toe, de kinderen zitten op het puntje van de bank en dan, midden in het verhaal, gebeurt het! Sinterklaas kijkt je aan... noemt je naam... en weet precíes te vertellen hoe lief je dit jaar bent geweest! Over iedereen weet Sinterklaas wel iets te vertellen wat precies klopt. Hoe doet hij dat toch?

Nog even en dan is het weer zo ver! Binnenkort komen Sinterklaas en zijn Pieten weer aan in Nederland. Ieder jaar weer een spannende tijd! Wat zou er allemaal in het Grote Boek van Sint staan? Zit er iets leuks of lekkers in je schoen? En hóe weet Sinterklaas toch altijd alles over je te vertellen? Het lijkt soms wel magie...
Dit jaar kan jullie Sinterklaasfeest éxtra magisch worden! Samen met Video van Sint brengen we
Sinterklaas namelijk gewoon bij je in de huiskamer!

Over Video van Sint

Alweer voor het 11e jaar lang spreekt Sinterklaas jou toe via deze persoonlijke videoboodschap! Niet alleen weet hij je naam, maar hij weet ook precies te vertellen wat je leuk vindt, wat je hobby's zijn, wat je goed kunt of wat je misschien nog een beetje moet oefenen. Maak jouw Sinterklaasfeest er één om nooit te vergeten met dit bijzondere cadeau van Video van Sint!

Dat Sinterklaas alles van je weet is natuurlijk algemeen bekend, maar dat hij je toespreekt vanaf de televisie is toch wel een hele bijzondere belevenis! Ben je lief geweest? Heb je je zwemdiploma gehaald? Goed je best gedaan op school? Sinterklaas weet het allemaal! Wat extra leuk is, is dat Sinterklaas over iedereen in de kamer wel iets weet, hoe doet hij dat toch?

Magisch avontuur

Ieder jaar weer beleven Sinterklaas en zijn Pieten weer spannende avonturen in de video van Sint. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Dieren en een spannende zoektocht in de Dierentuin!

Kijk mee met de spannende zoektocht en laat je verrassen door Sinterklaas die ondanks alle spannende gebeurtenissen tijd vrij maakt om jou toe te spreken en je zo een geweldig Sinterklaasfeest laat beleven!

Kortingsactie Video van Sint

Bij Go-Kids mogen we onze volgers een korting aanbieden van 3 euro als je de Video van Sint dvd wilt bestellen. Klik hier voor meer info en om jouw dvd met korting te bestellen. 

Meer weten over Video van Sint?

Wil je meer weten over Video van Sint? Volg ze dan via Facebook of Instagram! Je kunt natuurlijk ook alle info vinden op hun website