OERRR Natuurdag Heksenheisa op Tiengemeten

OERRR Natuurdag Heksenheisa op Tiengemeten

OERRR Natuurdag 

Heksenheisa op Tiengemeten

Leer alle geheime kneepjes van het tovenaarsvak tijdens de Heksenheisa op Tiengemeten. Aan het eind van de dag vlieg jij op je bezem naar huis!

Leer de lente toveren! Kinderen leren op een speelse manier alles over de lente. Zo gaan ze, onder begeleiding van een vrijwillige boswachter, zoeken naar eetbare planten in de natuur en maken ze van wilgentakken een eigen bezem.

In Speelnatuur ontvangt opperheks Tiengemet de kinderen en vertelt ze de kids wat er allemaal te doen is. De kinderen gaan een amulet met eigen heksennaam maken, want die zorgt voor bescherming. En een toverstaf mag natuurlijk ook niet ontbreken. Kinderen gaan op zoek naar bruikbare materialen om er een eigen persoonlijke toverstok van te maken. Ook leren ze vliegen op een bezem van wilgentakken, eten ze heksensoep en bakken ze een broodje boven een echt vuur. Na afloop zijn de kids kleine tovenaars of heksen en kennen ze alle geheime kneepjes van het tovenaarsvak! Deze activiteit is voor kids vanaf 4 jaar.

Tips van de boswachter

  • Trek warme kleding en stevige schoenen aan
  • Neem een lunchpakketje en iets te drinken mee, de horeca is helaas niet open
  • Neem je verrekijker mee als je die hebt
  • Ouders/begeleiders blijven tijdens de activiteit bij hun kind(eren)
  • Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein in Nieuwendijk, vlakbij de pont
  • Zorg dat je ruim voor vertrek van de pont aanwezig bent
  • Koop alvast online een pontkaartje hier of bij de kaartautomaat in de haven van Nieuwendijk

Er zijn verschillende pont en starttijden mogelijk

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van een ticket


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)