Hoe sportief is jullie gezin?

Test het uit tijdens dit supertoffe evenement bij Avonturenboerderij Molenwaard! 

Family Farm Run 

Met de Family Farm Run introduceert Avonturenboerderij Molenwaard een compleet nieuw evenement in het entertainmentprogramma van 2020.

Op zaterdag 4 juli 2020 wordt een parcours van ongeveer 2 kilometer uitgezet over het terrein van de Avonturenboerderij en de omliggende weilanden van de buren. De deelnemers klimmen over hooibalen, springen over slootjes, struinen door het hoge gras en rennen door de grote stallen langs de loeiende koeien om zo bij de finish te komen.

Klimmen, lopen, rennen, struinen en vooral: samen naar de finish

Het parcours van de Family Farm Run kan geheel op eigen tempo worden gerend/gelopen, en is voor alle leeftijden. “Met de Family Farm Run proberen wij kinderen, samen met hun ouders, nog meer te stimuleren om naar buiten te gaan. Om lekker gezond bezig te zijn, in de frisse buitenlucht! Dit sportieve familie-evenement sluit daar naadloos op aan, en past goed bij het thema van ons park. Natuurlijk is de Family Farm Run voor elk niveau. Zo kunnen gezinnen met oudere kinderen ervoor kiezen om over de sloot te springen, terwijl de families met jongere kinderen over de geplaatste planken kunnen lopen. Door deze keuzes in het parcours is de Family Farm Run toegankelijk voor iedereen. Sportiviteit, samenzijn én vooral gezelligheid met het hele gezin staat bij de Family Farm Run voorop!”, aldus directeur Michael van Hoorne.

Deelnemen aan de Family Farm Run

Deelname Family Farm Run Deelname aan het sportieve boerderij-evenement kost slechts € 15,00 p.p. Deelnemers krijgen dan dagentree tot de Avonturenboerderij, een Family Farm Run T-shirt én een Fien & Teun medaille.

Abonnementhouders van Avonturenboerderij Molenwaard betalen € 7,50 p.p.

Meer informatie en tickets: www.Avonturenboerderij.nl/FamilyFarmRun.