Een uniek uitstapje met de kinderen. 

Familievoorstelling - Peter en de Wolf – Prokofjev

Peter en de Wolf van S. Prokofjev met verteller Bram van Oers (4+ en 6+).

Het misschien wel allerbekendste muzikale sprookje Peter en de Wolf komt deze middag twee keer tot leven. In de eerste voorstelling vertelt Jamai Loman het verhaal van de stoere Peter en de boze wolf. Om 15.00 uur speelt het orkest Peter en de Wolf nogmaals, nu niet begeleid door een verteller maar met de Oscar-winnende film van Suzie Templeton. Zij maakte een spannende animatiefilm met veel oog voor detail, waarbij het orkest in nauw contact staat met het grote doek.

Voorafgaand van de voorstelling om 13.15 uur is er om 12.00 uur een voorprogramma en voor de voorstelling van 15.00 begin het voorprogramma om 13.45. Het voorprogramma is gratis te bezoeken.

Over de familievoorstellingen van het RPhO

Tijdens de familievoorstellingen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kom je ogen en oren te kort: je beleeft een onvergetelijke middag vol spannende verhalen, beroemde symfonische muziek en betoverend theater. En dat allemaal in de Grote Zaal van de Doelen... gegarandeerd spatten de vonken ervan af!

Maatregelen Corona

Wil je voordat je gaat weten hoe de coronamaatregelen zijn ingeregeld? Kijk dan op https://www.rotterdamsphilharmonisch.nl/nl/pQ8wxUw/uw-bezoek/covid-19? 

Praktische informatie over dit kindvriendelijke uitje

Deze voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vindt plaats op 19 september 2021 in De Doelen. 

Er zijn twee voorstellingen. Die van 13.15 uur is geschikt voor 4+ en de voorstelling van15.00 uur voor 6+

Tickets bestellen of meer weten over de voorstelling?

Via onderstaande blauwe knop kom je op de website van het RPhO. Hier kun je prijzen van tickets zien, en bij het boeken zelf plaatsen uitkiezen. 

Meer weten & tickets