Een uniek uitstapje met de kinderen. 

 

Familievoorstelling - Peter en de Wolf – Prokofjev

Peter en de Wolf van S. Prokofjev met verteller Bram van Oers (4+)

Het misschien wel allerbekendste muzikale sprookje Peter en de Wolf komt deze middag twee keer tot leven. In deze voorstelling vertelt Bram van Oers met veel enthousiasme het verhaal van de stoere Peter en de boze wolf, de ideale introductie tot klassieke muziek.

Over de familievoorstellingen van het RPhO

Tijdens de familievoorstellingen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kom je ogen en oren te kort: je beleeft een onvergetelijke middag vol spannende verhalen, beroemde symfonische muziek en betoverend theater. En dat allemaal in de Grote Zaal van de Doelen... gegarandeerd spatten de vonken ervan af!

Maatregelen Corona

Wil je voordat je gaat weten hoe de coronamaatregelen zijn ingeregeld? Kijk dan op https://www.rotterdamsphilharmonisch.nl/nl/pQ8wxUw/uw-bezoek/covid-19? 

Praktische informatie over dit kindvriendelijke uitje

Deze voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vindt plaats op zondag 20 september 2020 in De Doelen. 

Er zijn twee voorstellingen: om 13:15 uur en om 15:00 uur.

Zoals je waarschijnlijk wel zult begrijpen is er geen randprogrammering wegens coronamaatregelen. Je kunt wel alvast een kleurplaat downloaden om alvast in de sfeer te komen, die vind je hier

Tickets bestellen of meer weten over de voorstelling?

Via onderstaande blauwe knop kom je op de website van het RPhO. Hier kun je prijzen van tickets zien, en bij het boeken zelf plaatsen uitkiezen. 

Meer weten & tickets