Familievoorstelling RPhO - Griezelconcert

Met het hele gezin griezelen en genieten! 

Familievoorstelling - Griezelconcert (6+)

Ken je dat? Dat je een spannende film zit te kijken en je door de muziek de spanning al voelt stijgen, zonder dat er nog maar iets te zien is? Dan weet je dus wat muziek doet met de emotie. Nu gebeuren er natuurlijk geen enge dingen tijdens dit concert, tenminste... niet heeeeel eng ;) 

Tijdens het Griezelconcert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kun je nog even nagenieten van Halloween. Sterker nog, je mag je verkleedkleren nog een keertje aan voor dit concert! Met de tovenaarsleerling van Dukas, de Danse Macabre van Saint-Saens en andere superspannende muziek gaan we een lekker eng verhaal vertellen over monsters. Echte monsters? Wie weet is het hele orkest wel betoverd. Je tanden klapperen, je oren tuiten en je haren gaan recht overeind staan...

Over de familievoorstellingen van het RPhO

Tijdens de familievoorstellingen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kom je ogen en oren te kort: je beleeft een onvergetelijke middag vol spannende verhalen, beroemde symfonische muziek en betoverend theater. En dat allemaal in de Grote Zaal van de Doelen... gegarandeerd spatten de vonken ervan af!

Praktische informatie over dit kindvriendelijke uitje

Deze voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vindt plaats op zondag 10 november 2019 in De Doelen. 

Er zijn twee voorstellingen: om 14:15 uur en om 16:00 uur.

Voorafgaand aan de voorstellingen is er voor kinderen een randprogrammering in de foyer. Het is zeker de moeite waard om een uur voor de start van de voorstelling te komen. De kinderen kunnen zich hier vermaken met leuke activiteiten en alvast helemaal in de sfeer komen. 

Tickets bestellen of meer weten over de voorstelling?

Via onderstaande blauwe knop kom je op de website van het RPhO. Hier kun je prijzen van tickets zien, en bij het boeken zelf plaatsen uitkiezen. 

Meer weten & tickets