Sport voor kids regio Rotterdam

Sport voor kids

Wat voor sport doet jouw kind? Of vind je dat je kind al genoeg prikkels krijgt op school? Alleen jij weet natuurlijk wat jouw kind aan kan, maar sporten is gezond! En van sporten leren kinderen veel!

Veel kinderen beginnen rond hun vierde jaar met zwemles. Zwemles is natuurlijk enorm belangrijk en daarnaast is zwemmen nog eens heel erg leuk! Maar wist je dat er veel meer sporten zijn die kinderen kunnen doen rond hun vierde jaar en zelf wel eerder!

Zwemmen met kinderen.

Zo zijn er bij de verschillende Optisport zwembaden hele leuke spetterlessen. De kleintjes worden al watervrij gemaakt en het is natuurlijk een heerlijke activiteit samen met je baby, dreumes en peuter!

Kijk hier voor Optisport De Kuil in Bodegraven, Optisport De Lansingh in Krimpen aan den IJssel en Optisport Boulevard Dordrecht voor alle mogelijkheden.

zwemles voor voor kinderen vanaf 4 jaar

Mega training

Bij Mega training multisport kunnen kids verschillende sporten beoefenen. Zo worden ze een allround sporter en leren ze verschillende vaardigheden. Ze leren waar ze talent voor hebben maar vooral ook hoe leuk het is om te sporten. Mega training zit op verschillende locaties: Spoorweghavenplein in Rotterdam en Westlandhal in 's Gravenzande. Kijk hier voor alle informatie.

multisport rotterdam voor kids

Klimbos Dordrecht

Wil je je kind echt uitdagen en geniet je van lekker bewegen in de natuur. Dan is klimbos Dordrecht een super leuk en sportief uitje voor jullie. Je kan voor klimbos Dordrecht een strippenkaart aanschaffen zodat je dit terugkerend kan doen met je kind. Want oefening baart kunst! Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Dordrecht!

klimbos dordrecht

Monkey Moves Gouda

Monkey Moves Gouda is leuk voor de allerkleinste maar ook voor alle kids op de basisschool. Bij Monkey Moves krijg je blokken met verschillende sporten aangeboden. De ene periode ben je aan het turnen en een volgende periode aan het tennissen, voetballen, hockeyen en zo komen er vele sporten aan bod. Je kind leert niet alleen de basis van de verschillende sporten maar ook welke sport hij echt leuk vindt en waar hij goed in is. De lessen van Monkey Moves Gouda worden gegeven in de gymzalen Westergouwe, Sluismeesterslag en De Oostvogel. Lees hier onze blog over onze ervaring bij Monkey Moves. Of kijk hier voor alle informatie.

multisport voor kids gouda

PowerLeague Rotterdam

Bij PowerLeague Rotterdam kan je kind voetballen zonder de verplichtingen. Fijn 1 keer per week op voetbaltraining waardoor je kind kan proberen of voetbal wat voor hem of haar is. De kids club is voor kinderen van 5 tot 12 jaar en is op woensdag middag! Kijk hier voor alle informatie.

kids voetbal rotterdam

Opzoek naar leuke kinderfeestjes? Kijk dan hier!

Log In