Kindvriendelijke uitjes in Rotterdam en omstreken

Go-Kids is het startpunt voor de leukste familie uitjes, kinderfeestjes, sportclubs, kindvriendelijke restaurants, erop uit tips, opgroeivragen en nog veel meer in jouw regio!

Jouw kindvriendelijke bedrijf op Go-Kids? 

Go-Kids in het kort:

Go-Kids is hét platform in Nederland waar je de leukste kindvriendelijke uitjes, tips en activiteiten voor gezinnen in jouw regio kan vinden! Vraag en aanbod worden op een betekenisvolle wijze bij elkaar gebracht. Rubrieken die wij hanteren zijn; Uitjes (Eropuit, Eten & Drinken, Overnachten, Winkelen), Kinderfeestjes, Opgroeien en Clubs. Het platform is speciaal ontwikkeld voor (groot)ouders/verzorgers met kinderen t/m 12 jaar. Het is onze missie om kinderen de wereld te laten ontdekken, zodat ze op speelse wijze hun interesse en talenten kunnen ontdekken. 
Op elke regio (inmiddels 25) is unieke content te vinden. Onze agenda is altijd gevuld met actuele activiteiten en wordt enorm gewaardeerd door de gebruikers.. Elke regiomanager maakt ook zijn eigen (v)blogs. Landelijk heeft Go-Kids ruim 250.000 unieke bezoekers per maand en ruim 150.000 volgers op social media.
 
De voordelen van Go-Kids 
• Meeliften met hoge bezoekersaantallen 
• Verbreding bereik binnen de doelgroep 
• Linkbuilding, hogere vindbaarheid via Google 
• Meeliften op kindvriendelijk imago van Go-Kids 
• Zichtbaarheid op een belangrijk beslismoment 
• Regelmatig promoties en acties  
• Niet alleen zijn jouw activiteiten in je eigen regio te vinden, bezoekers kunnen hun zoekgebied verruimen naar een straal van 50km!
 
Mail naar karin@go-kids.nl voor alle mogelijkheden voor jouw bedrijf!
 

Bij Go-Kids vind je alles lekker op een rijtje van wat er in de buurt voor kinderen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal?  Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. Hoe fijn is het dat kinderen spelenderwijs hun talenten kunnen ontdekken; het is Go-Kids’ doel om gezinnen in actie te laten komen waarbij er speciale aandacht is voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Daarnaast vind je op Go-Kids aanbod rondom vragen over het opgroeien om je ook hier in de zoektocht te kunnen ontzorgen. 

Eten & drinken

Uit eten met de hele familie. Bij Go-Kids vind je leuke en gezellige familie restaurants waar kinderen extra welkom zijn. De geselecteerde kindvriendelijke restaurants hebben genoeg keus aan kindermenu’s en/of beschikken over een kinderstoel, speelhoek, speeltuin, terras, verschoonhoek of een magnetron om een potje/flesje te verwarmen. Uit eten met kinderen is zo echt een feestje!

Kunst & Cultuur

Leuke culturele uitjes voor kids & ouders. In dit Kunst & Cultuur overzicht vind je alle leuke kindvriendelijke musea, beeldentuinen, theaters, bioscopen, filmhuizen, bibliotheken, spelotheken, standswandelingen voor het hele gezin en andere bezienswaardigheden en culturele familie uitjes in de regio. Ook vind je hier een leuke kinderfilm, familievoorstelling of kindermusical.

Opgroeien

Iedereen kan wel eens hulp gebruiken.

Opgroeien in deze regio is natuurlijk fantastisch, maar soms heb je ook een beetje hulp nodig. Go-Kids helpt je in je zoektocht naar kindercoaches, opvang, zwemles, kinderfysiotherapie, huiswerkbegeleiding en nog veel meer hier bij jou in de buurt.

Erop Uit

Erop Uit met kinderen in de regio. Wil je leuke actieve uitjes met je gezin in de regio? Hier vind je alle uitjes die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Of je nu een grote (gratis) buitenspeeltuin, een binnen of buitenzwembad,  een pretpark, een bowlingbaan, of een overdekte speeltuin of speelparadijs zoekt, op Go-Kids staan ze allemaal handig bij elkaar. Veel plezier!

Agenda 

Agenda met regionale erop uit tips voor het gezin.

Deze kindvriendelijke agenda staat vol met leuke familie uitjes, familiefilms en erop uit tips voor je gezin. Dus wil je weten wat je vandaag kan gaan doen met de kinderen? Of wat er het komend weekend te doen is voor jouw gezin hier in de regio? In de Go-Kids agenda vind je leuke kindvriendelijke tips, kinderactiviteiten en familie festivals en in jouw regio. Denk aan familievoorstellingen, films,  open dagen, evenementen, workshops, activiteiten voor in de vakanties, en nog veel meer!

Kinderfeestje

Hier vind je de leukste kinderfeestjes in jouw regio! Wil je het kinderfeestje buiten of binnen, een thuis feestje of een feestje op locatie? Alles is mogelijk! Sportieve feestjes, themafeestjes als piraten en prinsessen feestjes, actieve feestjes, avonturen feestjes, spannende feestjes en nog veel meer. Wij hebben de leukste kinderfeestjes en tips voor jou verzameld. 

Clubs

Laat kinderen hun talent ontdekken!
Wil je je kind laten kennismaken met leuke buitenschoolse activiteiten en  sporten? Denk eens aan badminton, outdoor, schermen, dansen, zwemmen, tennis etc. Of wil je kind liever (of ook) viool, gitaar of piano leren spelen, tekenen, schilderen, op musicalles, circusschool of knutselen? Dat kan allemaal! In het handige overzicht kom je makkelijk in contact met verenigingen en clubs die een sportief, creatief of natuur aanbod hebben zodat je kind onbezorgd zijn of haar talenten kan ontplooien. Probeer er maar een aantal uit!

Blog

 Go-Kids schrijft ook blogs! Blogs met een review van een kinderuitstapje of activiteit in de regio, of blogs met leuke uitstapjes voor het hele gezin tijdens vakanties en feestdagen. En we hebben ook hele bijzondere (gast)bloggers: De Go-Kids Reporters! Kinderen die hun mening geven over een bestemming die zij hebben bezocht. Ook bloggen we over thema’s rondom opgroeien. Wat voeden lukt aardig, maar dat opvoeden….middels gastbloggers proberen we wat tips te geven. 

Mail naar karin@go-kids.nl voor alle mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Log In