Eropuit met kids in Hoeksche Waard

Ga je een dagje met de kids naar Hoeksche Waard of woon je in Hoeksche Waard en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Wat of je nu uiteten wilt met Kids in Hoeksche Waard of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Hoeksche Waard? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-kids.nl

Eropuit met kids

Een boeket plukken of eventueel fruit van het seizoen, dit kan allemaal bij Plukhoek Mookhoek. In het weekend heb je met goed weer de mogelijkheid om op een lekker terras te zitten met het lekkerste gebak, een bak koffie of zelfpluk thee. 

Ga je graag wandelen met de kinderen? Dan is het Kabouter pad Hoeksche Waard wel wat voor jullie. Samen met de kinderen kun je een leuke ontdekwandeling beleven waar je allemaal kabouters tegen komt. Ook is er de mogelijkheid om voor de kinderen een kaboutermuts en setje opdrachtkaarten te ontvangen.

Daarnaast kan je in Oud-Beijerland ook lekker met het gezin naar de speeltuin. Bijvoorbeeld Paviljoen de Oude Tol met natuurspeeltuin waar je een heerlijk restaurant hebt en de kinderen zich kunnen uitleven in de natuurspeeltuin of ga naar Speeltuin Speelvlucht.

Wil jij graag naar een Museum?  Kijk dan is bij het Landbouw Museum of het Rienpoortvliet Museum in Zuid-Beijerland.

Kinderfeestje in Hoeksche waard

Een super cool kinderfeestje vieren kan bij FunZone Oud-Beijerland. Het is een groot en gezellig indoor speelparadijs en overal zie je speelpleinen met elk hun eigen thema. Er zijn leuke attracties van trampolines tot een klimvulkaan om in te klimmen. Ook wordt er speciaal een tafel gedekt helemaal in FunZone stijl waar jij en de gasten lekker kunnen eten en drinken. Voor de jarige ligt er zelfs een cadeautje klaar!

Vier een OERRR kinderfeestje op het eiland Tiengemeten. Je kinderfeestje vieren door lekker te ravotten in Speelnatuur.

Events voor de kinderen

In Hoeksche Waard zijn er ook genoeg events voor de kinderen. Bijvoorbeeld de kermis in Puttershoek, maar nog veel meer. Voor actuele events in Hoeksche Waard kan je altijd even onze agenda checken.

Gratis uitjes met de kids in Hoeksche waard

Een leuk gratis uitje is natuurlijk altijd een kinderboerderij en wij hebben een leuke voor je gevonden, namelijk Kinderboerderij de Boezemvriend. Knuffelen met de leukste dieren is hier mogelijk van konijntjes tot geiten. Wie wilt dit nou niet?

Heb jij nog leuke tips voor in Hoeksche Waard? Mail dan naar karin@go-kids.nl

Log In