Eropuit met kids in Gouda

Met kids eropuit in Gouda!

Ga je een dagje met de kids naar Gouda of woon je in Gouda en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Wat of je nu uiteten wilt met Kids in Gouda of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Gouda? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-kids.nl

Eropuit met kids

Lekker een dag spelen bij Indoor Speelparadijs Ballorig Gouda. In dit speelparadijs kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken door te klimmen, klauteren, klimmen en glijden. Ook hebben ze zelfs een snowglider en een monorail. Voor de allerkleinste is er een apart gedeelte.

Kom je een dagje jumpen bij Jumpsquare Gouda? Bij dit indoor trampolinepark kun je zeker goed vermaken. Door te springen op de aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunks. Voor de jongere kinderen is er zelfs een Mini Jump en voor de kinderen die nog beter willen worden in de veste tricks is er een JumpScool.

Monkey Town Gouda is een super leuk indoor speelparadijs waar die kinderen zich kunnen vermaken op verschillende klim- en klautertoestellen, spelen in de ballenfabriek, kijken naar de knikkerbaan, glijden op de toffe glijbanen en kruipen door de tunnels. Die gaan zich dus echt niet vervelen! Voor de ouders/begeleiders is er horeca aanwezig met een heerlijk buitenterras.

Wil je graag naar een leuke voorstelling? Kijk dan is bij De Goudse Schouwburg. Of zou je graag een dag willen shoppen met het gezin? Kun je ook naar de prachtige stad komen van Gouda met leuke winkels. 

Gouda met kids

Kinderfeestjes in Gouda

Vier je kinderfeestje zeker bij Monkey Moves Gouda als je op zoek ben naar een sportief feestje. Je maakt een kennis met een super leuk sport en kinderfeestje programma met allerlei leuke activiteiten. Denk aan het doen van populaire sporten en leuke spelletjes. Dit allemaal met swingende muziek en een echt Monkey Moves Diploma!

Je kunt je kinderfeestje ook fantastisch vieren bij alle indoor speeltuinen. Kijk hieronder voor meer informatie!

Indoorspeeltuin Gouda

Events voor de kinderen

In Gouda zijn er ook genoeg events voor de kids. Natuurlijk de kermis in Gouda en de jaarlijkse intocht van Sinterklaas. Ook organiseert multisport Monkey Moves gouda leuke workshops waar je kennis gaat maken met 11 verschillende sporten, bewegen maar! Voor actuele events, zoals de Kaasmarkten in Gouda kan je altijd even onze agenda checken.

Ken jij de Pannenkoe in Gouda al? Lees hier onze blog! 

 

Heb jij nog leuke tips voor in Gouda? Mail dan naar Karin@go-kids.nl

Go-Kids Gouda

Log In