De leukste uitjes in Vlaardingen

Uitjes met kids in Vlaardingen!

Ga je een dagje met de kids naar Vlaardingen of woon je in Vlaardingen en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Wat of je nu uiteten wilt met Kids in Vlaardingen of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Vlaardingen? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-Kids.nl 

Eropuit met kids

uit met kids vlaardingen

In binnenspeeltuin De Beestenboel kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt en voor de ouders is er een fijne plek om iets te eten/drinken met wifi! Zo heeft iedereen het naar zijn zin.
Ook bij Ballorig kunnen de kinderen zich helemaal uitleven! Papa en mama drinken rustig een kopje koffie, werken de mail bij of lezen een boekje terwijl de kids zich prima vermaken.

De Vreemde vogel is een B&B waar je kan genieten van de rust en eten. Blijf overnachten in unieke bouwwerken van een vliegtuig tot vogelhuisje. Ook is er een restaurant, meerdere speeltuinen, kinderboerderij en nog veel meer. Een perfect gezinsuitje!

Wil je naar een leuke kindervoorstelling? Kijk dan eens bij de Vlaardingse Stadsgehoorzaal. Ga je liever naar de bioscoop ga dan naar de Vue bioscoop op het Veerplein. 

Uitjes met kids in Vlaardingen

Kinderfeestjes in Vlaardingen


Bowlen als kinderfeestje is natuurlijk altijd een leuk idee. Dit kun je doen bij Bowlingbaan Dok99 in Vlaardingen. Gezellig je feestje vieren met leuke muziek, discoverlichting een rookmachine en natuurlijk na het bowlen lekker eten.

Daarnaast kan je natuurlijk je feestje vieren in de bioscoop, zwembad de Kulk en bij Ballorig en de Beestenboel!

Kinderfeestje Vlaardingen

Events voor kinderen

In Vlaardingen zijn er ook genoeg events voor de kids. Natuurlijk de bij stadsgehoorzaal maar vergeet vooral ook niet de verschillende kermissen, Haring- en Bierfeest en de jaarlijkse intocht van Sinterklaas. Voor actuele event in Vlaardingen kan je altijd even onze agenda checken.

 

Gratis uitjes met kids in Vlaardingen

Bij de Plantaan kun je naast boeken lenen nog allerlei andere activiteiten doen en de meeste zijn ook gratis! Kinderen kunnen workshops volgen, leren programmeren en nog veel meer. Wist je dat een lidmaatschap voor de bibliotheek zelfs gratis is voor kinderen tot 18 jaar?

Daarnaast kan je in Vlaardingen heerlijk wandelen door de broekpolder en kan je heerlijk spelen in het Klauterwoud. Wil je naar de kinderboerderij? Dan ga je naar Stadboerderij Holywood!

Op zoek naar een leuke wandelroute met kids door het centrum van Vlaardingen? Bij Kade40 kan je je aanmelden voor een echte Kinderkunstroute!

Heb jij nog leuke tips voor in Vlaardingen? Mail dan naar karin@go-kids.nl

Log In