Kinderfeestje in Reddingmuseum Dorus Rijkers  

Willemsoord 60g, 1781 AS Den Helder

  Wat dacht je ervan om tijdens je kinderfeestje kennis te maken met de wereld van redders en reddingsboten? Het kan als je je verjaardag viert bij Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder!

  Verjaardag vieren in een museum in Den Helder

  Is dat leuk - een feestje in een museum? Wel als het in het leukste museum voor kids in Nederland is! Het Reddingmuseum Dorus Rijkers is uitgeroepen tot museum van het jaar 2018 door Museumkids, dus dat móet wel super zijn.

  Wat ga je doen tijdens dit kinderfeestje?

  In het museum zijn allerlei reddingboten te zien en kun je op een nagebouwde reddingboot meevaren. Ook maak je een aanvaring op zee mee en kun je uitproberen of jij een goede redder bent. Je maakt als heuse redder samen met je vriendjes en vriendinnetjes een speurtocht door het museum en ga je met je vriendjes en vriendinnetjes met de Johan de Witt een rondvaart maken. Het feestje duurt in totaal 2 uur.

  Drie soorten kinderfeestjes bij Reddingmuseum Dorus Rijkers

  Je kunt kiezen uit drie feestjes bij het Reddingmuseum:

  • kinderfeestje budget: zie boven met limonade en een cadeautje voor de jarige - zonder begeleiding
  • kinderfeestje met begeleiding: hetzelfde, maar daarbij worden de kinderen begeleid door een museumdocent die heel veel mooie reddersverhalen kan vertellen
  • combinatiefeestje Reddingmuseum met McDonald's: dan ga je na het museumbezoek eten en drinken bij McDonald's!

  Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Noordkop - dan krijg je tips voor uitjes, maar ook regelmatig fijne tips voor feestjes in je mail!

  Adres

  • Adres: Willemsoord 60g
  • Stad:  Den Helder
  • Land:  NL
  • Postcode:  1781 AS